katia-zugouli--sakis-roubas-i-krisi-sti-sxesi-mas.w_lΘεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, όμως όπως αποκαλύπτει η Κάτια Ζυγούλη, η σχέση με τον Σάκη Ρουβά πέρασε κρίση.
Εχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε χέρι χέρι, αγκαλιασμένους, να κοιτούν ο ένας τον άλλο τρυφερά ή να περνούν οικογενειακές στιγμές μαζί με τα παιδιά τους.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η σχέση τους δεν έχει περάσει σκαμπανεβάσματα. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity, η Κάτια Ζυγούλη μιλά για τις κρίσεις που πέρασε η σχέση τους -ειδικά μετά τον ερχομό των παιδιών- και αποκαλύπτει πώς τις διαχειρίστηκαν.

«Η μεγαλύτερη αλλαγή ήρθε μαζί με το πρώτο παιδί, γιατί εκεί αλλάζουν όλα» δηλώνει και συνεχίζει: «Δεν είναι εύκολο κι επειδή εγώ αφιερώθηκα στη μητρότητα, ίσως σε υπερβολικό βαθμό, κάπου έχασα τις ισορροπίες μου. Ευτυχώς βγήκαμε νικητές σε αυτή τη διαδρομή. Στο δεύτερο παιδί ξέραμε τι να περιμένουμε. Στο τρίτο, όταν υπήρχε ένταση μεταξύ μας, κοιταζόμασταν και λέγαμε «περνάμε κρίση, ΟΚ». Αφήναμε να το συζητήσουμε μια άλλη στιγμή, δεν εμπλεκόμασταν σε διαμάχες, γιατί ξέραμε πλέον πως ήταν μια ανισορροπία ενέργειας και, αν το πιέζαμε εκείνη τη στιγμή, δεν θα υπήρχε συνεννόηση…».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.