i-maria-naupliwtou-eksomologeitaigiati-den-ekana-paidia.w_lΣε μια συνέντευξη – εξομολόγηση, η Μαρία Ναυπλιώτου μιλά για τους θανάτους των γονιών της από καρκίνο και για τον λόγο που δεν έκανε παιδιά.
Μια συνέντευξη – εξομολόγηση σχετικά με γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της παραχώρησε η Μαρία Ναυπλιώτου στο περιοδικό «BEAUTE». Η εξαιρετική ηθοποιός μιλά πρώτη φορά για τα παιδιά που δεν έκανε, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο καρκίνος «χτύπησε» και τους δύο γονείς της, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή την ίδια χρονιά.

«Προσπαθώ πάρα πολύ να τα βρω με τον εαυτό μου» εξομολογείται και συνεχίζει: «Το μεγαλύτερο στοίχημα που νιώθω πως έχω κερδίσει είναι πως θέλησα από πολύ νωρίς -λόγω προσωπικών δυσκολιών- να αποκτήσω καλή σχέση με τον εαυτό μου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις τραγωδίες της ζωής, σε θανάτους. Το θέατρο είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος, όμως σε τίποτε δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε μπορεί να προκύψει στην πραγματική ζωή. Προσπαθώντας να οργανωθώ απέναντι στο πένθος κατάφερα να έχω μια καλή σχέση με τον εαυτό μου, η οποία δεν μπορεί να διαταραχτεί. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου και το μεγαλύτερο κέρδος μου».

Μιλώντας για το πένθος που κλήθηκε να διαχειριστεί, αναφέρει: «Οι γονείς μου αρρώστησαν όταν ήμουν 27 χρονών κι ο αδελφός μου ήταν 25. Πέθαναν σε δέκα χρόνια, κι οι δύο την ίδια χρονιά, από καρκίνο, όταν ήμουν 36 χρονών. Το μοιράστηκα με τον αδελφό μου γιατί ήμασταν συνέχεια μαζί, είμαστε πολύ δεμένοι. Η αλήθεια είναι ότι από την οικογένειά μου είχαμε πάρα πολύ γερές βάσεις και πήραμε πολλή αγάπη. Οι γονείς μας, με τον τρόπο που μας αγαπούσαν, μας έμαθαν ότι μπορούμε να συνδεόμαστε με τους ανθρώπους και τελικά να μπορούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που έχουν οι σχέσεις».

Οσο για το λόγο για τον οποίο δεν έχει κάνει παιδιά, εξηγεί: «Ενας λόγος που επέλεξα να μην κάνω παιδιά είναι πως τα αγαπώ πολύ. Δεν είναι απλό πράγμα να κάνεις παιδιά, δεν είναι απλό πράγμα να αγαπάς, να συνδέεσαι. Για μένα η οικογένεια δεν έχει να κάνει με την φυσική διαδοχή αλλά και με τις σχέσεις που καταφέρνεις να δημιουργήσεις στη ζωή. Αν καταφέρνεις να δημιουργήσεις έστω και μία ουσιαστική σχέση είσαι πλούσιος και έχεις οικογένεια».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.