i-paparizou-prwtagwnistria-sto-theatro--oi-leptomereies.w_l

Ο Γιάννης Κακλέας μιλάει στο theTOC για την επιλογή της Έλενας Παπαρίζου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ Nine. Οι λεπτομέρειες της παράστασης.
Η Έλενα Παπαρίζου είπε το «ναι» στον μοναδικό και πάντα πρωτοποριακό Γιάννη Κακλέα. Η τραγουδίστρια θα είναι η μία εκ των πρωταγωνιστριών του αξεπέραστου μιούζικαλ «Nine», στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος κρατάει τον μοναδικό αντρικό ρόλο της παράστασης και περιστοιχίζεται από 22 γυναίκες!

Στον κινηματογράφο, το μιούζικαλ σημείωσε τεράστια επιτυχία με πρωταγωνιστές τους Ντάνιελ Ντει Λούις, Μαριγιόν Κοτιγιάρ, Πενέλοπε Κρουζ, Σοφία Λόρεν, Νικόλ Κίντμαν, Τζούντι Ντενς, Κέιτ Χάντσον και τον ρόλο που θα υποδύεται η Έλενα Παπαρίζου κρατούσε η τραγουδίστρια Φέργκι. Η Σαραγκίνα είναι μία πόρνη, που έχει αφήσει το σημάδι της στον πρωταγωνιστή από την παιδική του ηλικία

Ο Γιάννης Κακλέας μίλησε αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες.

«Η Έλενα Παπαρίζου έκλεισε για την παράσταση που ετοιμάζουμε στο θέατρο Πάνθεον. Ξεκινάμε πρόβες στο τέλος Αυγούστου και θα κάνουμε πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Τη μετάφραση-απόδοση κάνει ο Θοδωρής Πετρόπουλος, τα σκηνικά ο Μανόλις Παντελιδάκις, τα κοστούμια ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης», λέει σχετικά με τον προγραμματισμό που έχει γίνει.

Ποιοι άλλοι ηθοποιοί ανέλαβαν πρωταγωνιστικούς ρόλους;
«Ήδη έχουν κλείσει η Τάνια Τρύπη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Νάντια Μπουλέ και η Μάρω Κοντού που θα υποδύεται τη μητέρα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Η Έλενα θα υποδυθεί τη Σαραγκίνα, την ιερόδουλη που σφράγισε με τον δικό της τρόπο τη ζωή του ήρωα του έργου».

Πώς επιλέξατε την Έλενα Παπαρίζου

«Ήθελα μία τραγουδίστρια για να ερμηνεύσει το βασικό τραγούδι της παράστασης το “Be Italian”. Από την έρευνά μου κατέληξα ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι αυτή που ενδείκνυται, γιατί ήθελα μία τραγουδίστρια επιπέδου και η Έλενα είναι. Άλλωστε και η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία της να ασχοληθεί με το θέατρο, αφού έχει σπουδάσει και υποκριτική εκτός από μουσική και τραγούδι. Είναι πολύ όμορφο οι άνθρωποι που έχουν καλλιτεχνικό ταλέντο να καλλιεργούν τα ταλέντα τους και να τα αναδεικνύουν, να μη μένουν μόνο στον χώρο που επέλεξαν να δουλέψουν επαγγελματικά. Όπως η Άννα Βίσση, με την εξαιρετική πορεία της στο θέατρο, στο μιούζικαλ».

Η υπόθεση του Nine

Ο Ιταλός σκηνοθέτης Guido Contini Κάνει απολογισμό και κριτική στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Στόχος του είναι να πετύχει την ισορροπία, λαμβάνοντας υπόψη του τις απαιτήσεις των πολλών γυναικών που βρίσκονται στη ζωή του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, της ερωμένης του και του πιο έμπιστου προσώπου στη ζωή ου, που είναι κι εκείνη γυναίκα.

Η ταινία, που κυκλοφόρησε το 2009, βασίστηκε στο βιβλίο «Nine» του Άντονι Κόπιτς.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.