sergoulopoulos-kai-uios-oi-prwtes-bouties-sti-thalassa.w_lΟ Γιώργος είναι ήδη ενάμιση έτους και είναι το κέντρο της ζωής του Φώτη Σεργουλόπουλου. Τρυφερές εικόνες με μπαμπά και γιο στη θάλασσα.

Στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν θα ξεκινήσει για τον Φώτη Σεργουλόπουλο η περίοδος που θα αφιερωθεί στον γιο του. Οι διακοπές του παρουσιαστή θα ξεκινήσουν επίσημα από τις 10 Ιουλίου και μετά, αφού εκείνη την ημέρα ολοκληρώνεται και αυτός ο κύκλος για το «ΦΜ Live».

Μέχρι τότε όμως, μαζί με τον γιο του κάνουν αποδράσεις και χαίρονται το καλοκαίρι που είναι ήδη εδώ. Ο ενάμιση έτους Γιώργος απολαμβάνει τις πρώτες του βουτιές στη θάλασσα και μαζί με φίλους του μπαμπά του, πέρασαν όλοι μαζί μία μέρα στη Βουλιαγμένη , που την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Hello!.

Παιχνίδια στο νερό και την αμμουδιά, με τον Φώτη να αφιερώνεται εξ ολοκλήρου στον γιο του. Με προστατευτικότητα και τρυφερότητα, οι δυο τους έφτιαχναν πύργους στην άμμο. Ο παρουσιαστής βρισκόταν συνέχεια δίπλα στο μωρό, του έβαζε αντηλιακό, το καπέλο του και του εξηγούσε ότι του έκανε εντύπωση.

Αυτό που όμως, λένε όλοι είναι η εκπληκτική ομοιότητα που έχουν μπαμπάς και γιος.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.