but-carsΑυτές οι τροποποιήσεις είναι οι μεγαλύτερες ντροπές που έχετε δει ποτέ σε αυτοκίνητο. Από τα χαρτόνια που χρησιμοποιούνται για …αεροτομές, μέχρι την Mercedes S-Class με τα φώτα …μάτια φιδιού..

Η αλήθεια είναι ότι οι τροποποιήσεις που κατά καιρούς γίνονται σε αυτοκίνητα δεν είναι πάντα πετυχημένες. Μάλιστα, μερικές από αυτές διεκδικούν, πέραν κάθε αμφιβολίας, τον τίτλο των πιο άθλιων που έχουν υπάρξει.

Μισοτιμής. Αυτό το παλιό αυτοκίνητο έχει πίσω αεροτομή, προστατευτικά των φώτων, προφυλαχτήρες και εξόδους της εξάτμισης φτιαγμένα όλα από χαρτόνι. Μάλιστα, μεταξύ τους συγκρατούνται με ταινία.

Άθλιο.  Μια σπορ Mercedes S-Class με ένα ζευγάρι ανατριχιαστικά μάτια φιδιού στους εμπρός προβολείς και ένα εφιαλτικό φολιδωτό χρώμα…

Αμηχανία: Με έναν ανεμιστήρα Batman στο εμπρός μέρος, ο κάτοχος αυτού του Volkswagen Beetle έχει προσπαθήσει να το μετατρέψει στο θρυλικό Batmobile. Α’ , να μην ξεχάσουμε και το πτερύγιο καρχαρία που είναι προσαρμοσμένο στην οροφή…

Η χειρότερη λιμουζίνα: Αυτό το DeLorean έχει τρία σετ πόρτες που ανοίγουν προς τα πλάγια – και σίγουρα δεν θα είναι σε θέση να σας μεταφέρει …πίσω στο μέλλον.

Αυτό το σεντάν έχει σε κάθε επιφάνειά του κολλημένα μικρά παιχνίδια τα περισσότερα είναι πλεκτά ή χνουδωτά. Υπάρχουν πολύ χειρότερα;

Μαζεύοντας ήλιο: Μπορείτε να χαλαρώσετε στον ήλιο καθισμένοι σε αυτές τις αλλά μάλλον είναι δύσκολο να απολαύσετε μια διαδρομή ενώ το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει.

Χωρίς …λόγια.

Διαφήμιση στην πόρτα; Ή μήπως ο ιδιοκτήτης του οχήματος θέλει να πει κάτι που εμείς δεν καταλαβαίνουμε;

Απίθανο. Έχασε ή του έκλεψαν το αστέρι της Mercedes και αποφάσισε να το αντικαταστήσει με μια ιδιοκατασκευή, από σύρμα…

Δημήτρης Δοντάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.