xatzidou-afierwnei-se-soiledi-logia-kazantzaki.w_l H γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου δείχνει την αγάπη της στον Άρη Σοϊλέδη με λόγια από το βιβλίο «Ο Φτωχούλης του Θεού» του Νίκου Καζαντζάκη.

H Eλένη Χατζίδου και ο σύντροφός της, ο γνωστός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Άρης Σοϊλέδης, δεν χάνουν την ευκαιρία να εκφράζουν ο ένας στον άλλο τον έρωτά τους, ενώ μοιράζονται μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους στα social media με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε σήμερα το πρωΐ να εκφραστεί για όσα νιώθει μέσα από τη λογοτεχνία. Έτσι πόσταρε τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη για το νόημα της αγάπης, μέσα από το βιβλίο του «Ο Φτωχούλης του Θεού» και συνόδευσε με αυτά μια selfie της με τον σύντροφό της που μοιράστηκε μέσω Instagram.

 

Για την Ελένη Χατζίδου και τον Άρη Σοϊλέδη ο έρωτας βρίσκει την έκφρασή του μέσα από τη λογοτεχνία και τις λέξεις του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.