f-spurouo-gamos-me-ton-suntrofo-tou-ki-oi-antidraseis.w_l Την ώρα που η Αμερική υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την Κέιτλιν Τζένερ, θέμα της ημέρας στα πάνελ είναι η δήλωση του Φώτη Σπύρου ότι θα παντρευτεί τον σύντροφό του

Η εξομολόγηση του Φώτη Σπύρου ότι σκοπεύει να παντρευτεί στη Νέα Υόρκη τον 21 ετών σύντροφό του, εξελίσσεται σε ένα από τα θέματα των ημερών στα media, ιδίως σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές.

Ο ηθοποιός, γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του σε σειρές όπως οι «Δύο ξένοι» και η «Μαρία η άσχημη», αποκάλυψε δημοσίως όχι μόνο ότι είναι ομοφυλόφιλος αλλά ότι σκοπεύει να παντρευτεί τον επόμενο μήνα τον σύντροφό του στη Νέα Υόρκη.

«Γιατί να μην μπορώ να παντρευτώ στην Ελλάδα; Γιατί να πρέπει να φύγω; Θα έπρεπε να μπορούμε να το κάνουμε. Θέλει πολύ θάρρος αυτό, δεν είναι εύκολο, κι εγώ βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Το μήνυμα δεν είναι το να είμαστε γκέι, όχι, δεν το συζητάω αυτό. Εγώ λέω ότι μου συνέβη αυτό από μικρός και τώρα το μοιράζομαι μαζί σας. Αποφάσισα να το μοιραστώ και αποφάσισα τώρα να παντρευτώ» δήλωσε χαρακτηριστικά, συνομιλώντας με τη Νόνη Δούνια στην εκπομπή «Γυναίκες».

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει όρους που συνήθως χρησιμοποιούνται μειωτικά για τους ομοφυλόφιλους, τονίζοντας: «Είμαι οκτώ φορές περισσότερο άντρας από αυτούς που θα πουν μια βλακεία για μένα. Δεν με έχει πει ποτέ κανείς στη ζωή μου με αυτή τη λέξη γιατί απλούστατα θα έτρωγε ξύλο, εγώ δέρνω. Πρέπει να μιλάμε και γι’ αυτά και ουσιαστικά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Με το θάρρος μου, δίνω ένα βήμα να υπάρξουν κι άλλοι σαν κι εμένα. Δεν είναι εύκολο το να είσαι γκέι. Είναι επώδυνο και πραγματικά το πληρώνουμε. Εγώ βγήκα και είπα ότι παντρεύομαι. Δεν κατάλαβα; Θα ντραπώ; Δεν ντρέπομαι κανέναν, δεν έχω προσβάλλει κανέναν. Βρήκα τον άνθρωπό μου και θα παντρευτώ».

Το θέμα σχολιάστηκε από τις πρωινές εκπομπές, με τη Φαίη Σκορδά να δίνει συγχαρητήρια στον ηθοποιό: «Είναι πολύ μάγκας. Θέλει να έχεις… για να βγεις και να το κάνεις αυτό. Μπράβο του! Από το να κρύβεσαι, αυτό το θεωρώ πολύ αξιοπρεπές».

Ο Γιώργος Λιάγκας στάθηκε στο σημείο της εξομολόγησης, που αναφέρθηκε στους γονείς του (λέγοντας ότι θα μάθουν για τον γάμο από τα μέσα), εκφράζοντας τις διαφωνίες του: «Πρέπει να σεβόμαστε και τους γονείς μας. Δεν είναι ωραίο να βγει σε μια εκπομπή να πει παντρεύομαι τον σύντροφό μου και να μην το ξέρουν οι γονείς του. Πρέπει να σκεφτεί, αν οι γονείς του ζουν στην επαρχία, ότι μπορεί να απομονωθούν αν μάθουν στη γειτονιά ότι ο γιος τους παντρεύεται…».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.