ta-efibika-xronia-tou-sklirou-ntouein-tzonson_2.w_l Ο ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον «The Tonight Show» και μίλησε για τις δυσκολίες που είχε στα σχολικά του χρόνια.Πολλοί είναι οι διάσημοι που μιλάνε για την παιδική και εφηβική τους ηλικία, και τις δυσκολίες που είχαν στα σχολικά τους χρόνια. Στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον «The Tonight Show», μίλησε και ο ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον (The Rock) που, όπως αποκάλυψε στα 15 του χρόνια είχε ύψος 1,95 και ζύγιζε 97 κιλά, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι συμμαθητές του, με τον που τον έβλεπαν, τρόμαζαν και το έβαζαν στα πόδια. «Για να είμαι ειλικρινής φαινόμουν σαν μυστικός αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών, όπως οι πρωταγωνιστές στο 21 Jump Street» είπε.

Παρά την εμφάνιση του, ο ηθοποιός ήταν πραγματικά ακριβώς το ίδιο γλυκό αγόρι που είναι και σήμερα. «Ήμουν τόσο έξυπνο και καλό παιδί στο σχολείο που οι εκπαιδευτικοί με είχαν σαν κατοικίδιο» τόνισε και αποκάλυψε ότι απολάμβανε να ακούει παραδοσιακή μουσική και να βλέπει θέατρο, στη φημισμένη γειτονιά της Λόουερ Μπροαντ Στριτ, στο Νάσβιλ.

Παρότι ως χαρακτήρας δεν ήταν καθόλου σκληρός σε σχέση με την εμφάνισή του παραδέχτηκε ότι αυτό δεν τον βοήθησε στην κοινωνική του ζωή. «Δεν είχα φίλους» είπε αναστενάζοντας και πρόσθεσε: «Και τα κορίτσια δε μου έδιναν καμία σημασία».

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.