kannes-fwtia-sto-kokkino-xali-sto-gala-kata-tou-eitz.w_l Το γνωρίζουν ότι οι εικόνες θα κάνουν το γύρο του κόσμου και… βάζουν τα καλά τους.Σταρ και wannabe σταρ κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν προσοχή.Και πετυχαίνουν!

Καυτές εμφανίσεις κατέγραψε ο φακός χθες, Πέμπτη 21 Μαΐου, στις Κάννες στο καθιερωμένο gala amfAR’s Cinema Against AIDS το οποίο παραδοσιακά τιμούν με την παρουσία τους πολλές διασημότητες του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών.

Ζίζι Χαντίντ
Ζίζι Χαντίντ

Το ραντεβού στο du Cap-Eden-Roc

Μοντέλα, ηθοποιοί, παραγωγοί, άνθρωποι της κινηματογραφικής βιομηχανίας και των παρασκηνίων της σόου – μπιζ γέμισαν την αίθουσα του ξενοδοχείου du Cap-Eden-Roc που έγινε το event προσφέροντας χορταστικό θέαμα στα φλας.

Σαρα Μάρσαλ
Σαρα Μάρσαλ

  Νεώτερης γενιάς  σταρ της πασαρέλας, όπως η Ζίζι Χαντίντ – που έκανε μια αποκαλυπτική εμφάνιση με μια κατάλευκη τουαλέτα Τομ Φορντ – έως βετεράνοι, όπως η πάντα γοητευτική Ορνέλλα Μούτι, παρέλασαν στο gala.

Ορνέλλα Μούτι
Ορνέλλα Μούτι

Κορίτσια, ο Αντόνιο Μπαντέρας

Δεν ήταν, όμως, μόνο κυρίες αλλά και κύριοι που μονοπώλησαν τα βλέμματα. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Αντόνιο Μπαντέρας που προκάλεσε καταιγισμό από φλας συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Νικόλ Κέμπελ. Εκεί ήταν επίσης η αισθησιακή Ντίτα Φον Τιζ (σε μια από τις σπάνιες φορές που παρουσιάστηκε στο φακό ντυμένη), ενώ εντυπωσίασαν επίσης η Κένταλ Τζένερ, η Σάρα Μάρσαλ, η Κάρλι Κλος και η Νατάσα Πόλι. Δείτε γιατί:

Ο Αντόνιο Μπαντέρας με τη σύντροφό του, Νικόλ Κέμπελ
Ο Αντόνιο Μπαντέρας με τη σύντροφό του, Νικόλ Κέμπελ
Νατάσα Πόλι
Νατάσα Πόλι
Η στρίπερ Ντίτα φον Τιζ σε μια από τις ελάχιστες πόζες της... τόσο πολύ ντυμένη
Η στρίπερ Ντίτα φον Τιζ σε μια από τις ελάχιστες πόζες της… τόσο πολύ ντυμένη

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.