ansiston-pit-708

Στην εποχή μας, δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Θέλουμε τους άντρες μας να είναι πιστοί φυσικά, πολλές φορές προσπαθούμε γι’ αυτό, αλλά ο πειρασμός περιμένει στην επόμενη γωνία!

Πολλές απιστίες αντρών παραμένουν μυστικές. Και βέβαια υπάρχουν και αυτές που μαθαίνονται, οδηγώντας άλλοτε στον άδοξο χωρισμό και άλλοτε στη συγχώρεση (γιατί είμαστε και μεγαλόψυχες…).

Το κέρατο, για να το πούμε λαϊκά, μπορεί να έρθει και στις πιο όμορφες/πετυχημένες γυναίκες του κόσμου. Ναι, εντάξει, η Jennifer Aniston είναι η πρώτη που μας ήρθε, γι’ αυτό και την βάλαμε πάνω-πάνω. Υπάρχουν όμως πολλές ακόμα διάσημες γυναίκες των οποίων οι άντρες δεν ήσαν πιστοί. Μαζέψαμε λοιπόν 10 χαρακτηριστικές περιπτώσεις και στις θυμίζουμε. Όχι για κανέναν λόγο, απλά για να σου πούμε πως η ζωή συνεχίζεται!

 

Uma Thurman: Όταν μαθεύτηκε ότι ο σύζυγός της, Ethan Hawke, καλοπερνούσε με την κοπέλα που πρόσεχε τα παιδιά τους, η ζήτηση των αντρών babysitters αυξήθηκε κατακόρυφα…

διάσημες

Ηalle Berry: Ο R&B τραγουδιστής Eric Benet αποκάλυψε ότι ήταν εθισμένος στο σεξ. Το να έχει στο πλάι του μια από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη μάλλον δεν του ήταν αρκετό…

διάσημες

Liz Hurley: Από τα πιο διάσημα ειδύλλια των 90’s. Ο Hugh Grant εισέπραξε αρκετή κατακραυγή όταν μαθεύτηκε ότι απολάμβανε τις υπηρεσίες μιας πόρνης.

διάσημες

Sienna Miller: Έμοιαζαν σούπερ ταιριαστό ζευγάρι με τον Jude Law. H χημεία τους φάνηκε άλλωστε και στο “Alfie”. Μέχρι που εκείνος την απάτησε με την babysitter.

διάσημες

Eva Longoria: Με τον παίχτη του NBA Tony Parker, παντρεύτηκαν το 2007. Χώρισαν τρία χρόνια μετά, όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι εκείνος πήγε με τη γυναίκα ενός συμπαίκτη του.

διάσημες

Reese Witherspoon: Μετά από εφτά χρόνια γάμου και δύο παιδάκια, ο Ryan Phillippe την απάτησε με τη σέξι συμπρωταγωνίστριά του Abbie Cornish.

διάσημες

Sophia Bush: O σύζυγος και συμπρωταγωνιστής της στο “One tree hill”, Chad Michael Murray, την απάτησε μετά από 5 μήνες γάμου! Πολύ κρατήθηκε…

διάσημες

Sandra Bullock: Ο σύζυγός της Jesse James την απάτησε με μία στρίπερ. Τέτοιοι είναι, παιδί μου…

????????????????????????????????

Denise Richards: Το ότι ο Charlie Sheen δεν στάθηκε ο πιο πιστός σύζυγος του κόσμου, δεν εκπλήσσει κανέναν. Οι δυο τους πάντως έχουν καλές σχέσεις και μια στο τόσο πηγαίνουν βόλτες αγκαλιά, όπως στη φωτογραφία.

διάσημες

Jennifer Aniston: Αν και δεν γνωρίζουμε την ακριβή σειρά των γεγονότων, μια Angelina Jolie ήταν αρκετή για να της πάρει τον Brad Pitt. Σήμερα δεν είναι εχθροί – και μάλιστα όποτε είναι γιορτές ανταλλάζουν ευχετήριες κάρτες!

διάσημες


joytv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.