thelete-proagwgi-kante-perissotero-seks.w_lΜπορούμε να εξασφαλίσουμε την επαγγελματική μας επιτυχία, κάνοντας σεξ; Τι έδειξε η έρευνα.

Μία νέα μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι που έρχονται σε ερωτική επαφή αρκετές φορές την εβδομάδα κερδίζουν περισσότερα από ότι οι λιγότερο σεξουαλικά ενεργοί κι αυτό, επειδή η σεξουαλική διέγερση είναι το κλειδί για μία ισορροπία στην εργασία και την καθημερινή ζωή.


Το σεξ είναι διασκέδαση. Δεν κοστίζει τίποτα και απελευθερώνει τους ανθρώπους. Σύμφωνα με την έρευνα, το να έχει κάποιος τακτικές ερωτικές επαφές με τον/τη σύντροφό του, τον βοηθάει να αφήσει πίσω τα προβλήματα της δουλειάς του και να δίνει την απαιτούμενη προσοχή στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Επίσης, το καλό σεξ έχει πολλά κοινά με τον επαγγελματισμό, διότι και τα δύο έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, την προσοχή, την παρατήρηση και την εμπιστοσύνη.

Επομένως, όλοι όσοι αναζητούν την επαγγελματική τους επιτυχία, καλό θα είναι να πλησιάσουν τον/την σύντροφό τους και να εξασφαλίσουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την ερωτική ζωή τους.

Thetoc

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Τι κάνει σε ένα ζευγάρι η αποχή από το σεξ για 1 μήνα;

[23/4 14:48]

 

Γυναίκα προτείνει σε 100 άντρες σεξ. Πώς αντιδρούν;

[23/4 14:46]

 

21 μυστικά για να βρείτε δουλειά σε μεγάλη εταιρεία

[28/4 07:46]

 

Ψυχολογικό τεστ: Διαλέξτε πόρτα και διαλέξτε…ζωή

[13/4 18:24]

 

Οι έξι «πλάγιοι» τρόποι για να πάρετε προαγωγή

[24/2 19:10]

 

Πίνετε πολύ καφέ; Γι’ αυτό νιώθετε εξαντλημένοι!

[19/4 12:13]

έρευνα Σεξ δουλειά προαγωγή

 

 

THEOPINION

 

ΠΑΝΟΣ

ΛΟΥΚΑΚΟΣ

«Πρώτη φορά Αριστερά»

 

ΠΟΛ

ΤΕΙΛΟΡ

Το όπλο του… εγκλήματος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.