mathainei-se-andres-pws-na-einai-kaloi-sta-rantebou.w_lΑυτή η γυναίκα ήθελε να γίνει καλλιτέχνης, αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη: Πλέον κερδίζει

πολλά χρήματα βοηθώντας άνδρες να είναι καλοί στα ραντεβού.

«Μία μέρα, μετά από ένα μεγάλο σόου άρχισα να σκέφτομαι ότι αυτό ήταν το τέλος των… καλλιτεχνικών μου ανησυχιών» λέει η 29χρονη στο Business Insider.

 

«Το αποκορύφωμα ενός καλλιτέχνη είναι να γίνεις διάσημος κερδίζοντας βραβεία. Κατάλαβα ότι αυτό δεν με ενδιέφερε πια. Αυτό που ήθελα ήταν να ασχοληθώ με τις ζωές των ανθρώπων» αναφέρει. «Αυτό ήταν πολύ πιο συναρπαστικό για μένα».

 

Ετσι, η Σάρα προσέλαβε έναν σύμβουλο καθημερινότητας με 400 δολάρια τον μήνα, ο οποίος τη βοήθησε να καταλάβει τι ήθελε να κάνει. Ηθελε να γίνει κι αυτή σύμβουλος.

 

Τελείωσε την εκπαίδευσή της ως “life coach” το καλοκαίρι του 2013 και ξεκίνησε να εργάζεται στο Λος Άντζελες. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο, όπου το 2014 αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση την οποία ονόμασε Introverted Alpha, η οποία βοηθά «έξυπνους αλλά εσωστρεφείς άνδρες να ελκύουν τις γυναίκες».

 

«Κατάλαβα ότι οι περισσότεροι από τους άνδρες στη ζωή μου, ο πατέρας μου, το αγόρι μου, ο πρώην φίλος μου, ο αδελφός μου και οι περισσότεροι πελάτες μου είχαν το ίδιο στιλ (και τις ίδιες ανάγκες). Και ήταν για μένα ευχαρίστηση να δουλεύω μαζί τους».

 

Τους πρώτους μήνες, η επιχείρησή της πήγαινε αργά και ήταν αναγκασμένη να εργάζεται αλλού για να τα βγάζει πέρα.

 

Ωστόσο, μέσα σε λίγους μήνες είδε την επιχείρηση να απογειώνεται. Εφτασε σε σημείο να βγάζει 10.000 δολάρια τον μήνα και τότε κατάλαβε ότι υπήρχε μέλλον.

 

Τώρα, τα μηνιαία έσοδά της φτάνουν μέχρι και 20.000 δολάρια τον μήνα!

 

 

Το προφίλ των πελατών της

 

Οι πελάτες της είναι ετερόφυλοι άνδρες που ενδιαφέρονται να κάνουν σχέση με γυναίκες. «Συνήθως οι πελάτες μου είναι κοντά στα 30 τους, έχουν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά έχουν πολύ άγχος και στρες στον συγκεκριμένο τομέα. Ετσι, έφτιαξα ακόμα και ένα πρόγραμμα που λέγεται «First Touch to First Kiss», δηλαδή από «το πρώτο άγγιγμα στο πρώτο φιλί», επειδή στους πελάτες μου άρεσε η διαδικασία βήμα προς βήμα», λέει.

 

Από τη στιγμή που ένας πελάτης ζητήσει να συνεργαστεί μαζί της, η ίδια αξολογεί τις αιτήσεις και επιλέγει μόνο τους πελάτες που δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα και την υγεία τους, προκειμένου να δώσουν την προσοχή τους στα ραντεβού.

 

Απορρίπτει το 60% των αιτήσεων.

 

Ο τιμοκατάλογός της

 

Οι πελάτες της έχουν τρεις επιλογές: 20 συνεδρίες για 9.400 δολάρια, 4.800 δολάρια για 10 συνεδρίες, ή 2.500 για 5 συνεδρίες ενώ κάνει έκπτωση αν τα χρήματα προκαταβληθούν.

 

Οι συμβουλές σε όσους θέλουν να κάνουν το ίδιο με εκείνη

 

Για τους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους καριέρα στο life coaching, η Τζόουνς έχει κάποιες συμβουλές:

 

Κατ ‘αρχάς, να εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να βοηθάτε τους ανθρώπους, γιατί αν δεν την έχετε, θα νιώθετε πάντα ότι δεν είστε ειλικρινείς.

Το δεύτερο κομμάτι είναι οι επιχειρηματικές δεξιότητες. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι που θέλουν να ασχοληθούν με το life coaching έχουν την πνευματική ικανότητα αλλά δεν μπορούν να τα καταφέρουν στο κομμάτι της οργάνωσης και του συντονισμού.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις δεξιότητες που ξέρετε ότι χρειάζονται για να βοηθήσετε τους ανθρώπους, και, στη συνέχεια, ανοίξτε το μυαλό σας μαθαίνοντας από ανθρώπους που σέβεστε.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.