olrakson_0

Για πρώτη φορά μετά την επίθεση σε παραγωγό του BBC και την

απόλυση του, ο πρώην παρουσιαστής του TopGear Τζέρεμι Κλάρκσον, αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη κίνηση και παραδέχεται ότι ήταν η χειρότερη μέρα του τα τελευταία 27 χρόνια.

Δύο ημέρες πριν από την επίθεση εναντίον ενός παραγωγού του BBC, ο Τζέρεμι Κλάρκσον είχε μόλις μάθει από το γιατρό του ότι πιθανά έχει καρκίνο και χαρακτηρίζει εκείνη την ημέρα την πιο αγχωτική εμπειρία της ζωής του.

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει την ψυχική του κατάσταση κατά τη στιγμή της επίθεσης, είπε: «Δύο ημέρες πριν από το περιστατικό, είχα μάθει από το γιατρό μου ότι τα σημάδια στη γλώσσα μου πιθανώς καρκίνος και έπρεπε να με δει αμέσως. Αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό, αφού ήμουν στη μέση των γυρισμάτων και πάντα το TopGear για μένα ήταν προτεραιότητα»

Οπως εξηγεί «Ξύπναγα κάθε πρωί ανησυχώντας για την κάθε ατάκα. Επεφτα για ύπνο τη νύχτα ανησυχώντας μήπως οι αλλαγές που είχα κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας στην εκπομπή ήταν λάθος. Οι φίλοι μου μιλούσαν όταν ήμασταν έξω και αν και μπορούσα να δω τα χείλη τους να διακινούνται, δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν γιατί είχα άγχος.»

Και πρόσθεσε: «Ενιωθα άρρωστος, γιατί αφότου είχα χάσει το σπίτι μου και τη μητέρα μου, είχα πέσει με τα μούτρα δουλειά μου και τώρα, βλακωδώς, κατάφερα να τη χάσω»

Παρόλαυτα, αποκάλυψε ότι αναμένεται να παρουσιάσει μια άλλη τηλεοπτική εκπομπή για αυτοκίνητα στο μέλλον.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.