παοκ ΤΖΑΒΕΛΑΣ Η απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από το «τιμόνι» του ΠΑΟΚ φέρνει αναπόφευκτες αλλαγές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και μια από αυτές αφορά τον αμυντικό Γιώργο Τζαβέλλα, που ήταν στο περιθώριο των επιλογών του αποπεμφθέντος τεχνικού.

Αυτός θα επιστρέψει στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και η απόφαση είναι ειλημμένη. Αυτό συζητήθηκε και αποφασίστηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής να μπει σε πρόγραμμα προπονήσεων από την Πέμπτη.

Η αποχώρηση του Άγγελου Αναστασιάδη από τον ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε στην Ευρώπη και ήδη έχει δημιουργήσει τα πρώτα σενάρια για τον επόμενο και μόνιμο, προπονητή του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα εκπορεύουν Πορτογάλοι δημοσιογράφοι υποψήφιοι για τον πάγκο του ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Μάλιστα ο πρώτος από τους δυο που πέρασε και από την ομάδα της Θεσσαλονίκης κλείνοντας την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής, είναι ελεύθερος στην επόμενη σεζόν για συνεργασίες μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μπράγκα.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εξ αναβολής αγώνα με τον Εργοτέλη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλα και παιχνίδια αποφόρτισης, σπριντ.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Γεωργιάδης επικέντρωσε τη δουλειά του στον τομέα της τακτικής με… προσομοίωση του τρόπου λειτουργίας της ομάδας στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Παράλληλα, το τεχνικό τιμ έδωσε βάρος στην εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. Στην ομάδα ενσωματώθηκε ο Φάνης Τζανδάρης που ακολούθησε – σε πιο χαλαρούς ρυθμούς – το κανονικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

Στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη βρίσκονται οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Τζιόλης, Γκολάσα, Μακ, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.