totoΠέθανε στα 59 του χρόνια ο μπασίστας του βραβευμένου με Grammy αμερικανικού συγκροτήματος Toto, Mike Porcaro, ο οποίος είχε διαγνωστεί το 2010 με αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS), μία σοβαρή νευρολογική πάθηση που προκαλεί μυϊκή αδυναμία, αναπηρία και τελικά θάνατο.

“Ο αδελφός μας Mike έφυγε ήσυχα στον ύπνο του στις 00:04 εχθές το βράδυ στο σπίτι του, περιβαλλόμενος από την οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου”, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter ο αδελφός του και κιμπορντίστας των Toto, Steve Porcaro.

“Ο αδελφός μου Mike Porcaro, αναπαύεται πλέον εν ειρήνη. Θα μου λείψει περισσότερο από ό,τι θα μπορούσα να περιγράψω με λέξεις”, έγραψε στο Twitter ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Steve Lukather.

Οι Toto σχηματίστηκαν στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του ’70 και μερικά από τα πιο γνωστά τους μουσικά κομμάτια περιλαμβάνουν το Hold The Line, Rosanna και Africa. Το συγκρότημα κέρδισε το 1982 το βραβείο Grammy για το άλμπουμ του Toto IV.

megatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.