ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣΣε κατάσχεση 30 εκατ. ευρώ του Δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησε η Εφορία για τα κλεμμένα της περιόδου Παπαγεωργόπουλου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με έγγραφο που παρουσιάζει το alterthess.gr, αδικαιολόγητα η Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης κατάσχεσε 30 εκατ. του Δήμου Θεσσαλονίκης, τα οποία βρίσκονται στο Ταμείο Παρακαταθηκών, ενώ έχει γίνει συμφωνία ότι το δημόσιο παρακρατά τις ενισχύσεις του προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης ως έναντι.

Ουσιαστικά ενώ ο Δήμος Θεσσαλονίκης πληρώνει για δεύτερη φορά τα κλεμμένα της τότε διοίκησης με την αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην σημερινή διοίκηση για τη συμφωνία αυτή, η διευθύντρια της Δ’ ΔΟΥ προχώρησε στην κατάσχεση αυτού του υπέρογκου ποσού, δημιουργώντας έτσι σοβαρό ζήτημα ρευστότητας στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η νομική υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης εισηγείται στην αυριανή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου την έγκριση ανακοπής κατά της κατάσχεσης.

Δείτε το έγγραφο της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης προς την οικονομική επιτροπή, όπως δημοσιεύθηκε στο alterthess.gr:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.