κουγιαςΣτα χέρια πιάστηκαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο Αλέξη Κούγιας και ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ζελελίδης, έξω από την αίθουσα του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, όπου ήταν αντίδικοι σε υπόθεση.

Σοβαρό επεισόδιο με γροθιές και απίστευτες ύβρεις σημειώθηκε εντός των γραφείων της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Συγκεκριμένα, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επρόκειτο να εκδικαστεί μια υπόθεση που αφορά τον Κώστα Φούφουλα ο οποίος εκπροσωπείτο από τον δικηγόρο Θεσσαλονίκης, Γιώργο Ζελελίδη. Αντίδικος ήταν ο Αλέξης Κούγιας, προφανώς εκ μέρους της Παναχαϊκής, για μια οικονομική διαφορά 7.000 ευρώ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, πριν ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης και ενώ Κούγιας και Ζελελίδης βρίσκονταν εκτός αιθούσης, όσοι ήταν μέσα σε αυτή άκουσαν αναταραχή και φωνές! Βγαίνοντας έξω, είδαν τον Αλέξη Κούγια να κρατάει από τη γραβάτα τον Γιώργο Ζελελίδη, να γρονθοκοπούνται και να ανταλλάζουν απίστευτες ύβρεις!

Χρειάστηκε να μπει στη μέση ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής Πότης Τσιριμπής, καθώς και άλλοι άνδρες (πιθανότατα από την ασφάλεια της ΕΠΟ), ώστε Κούγιας και Ζελελίδης να χωρίσουν και τα πνεύματα να ηρεμήσουν.

Ήταν άλλη μια υπέροχη και ήρεμη μέρα στα γραφεία της ΕΠΟ.

sdna

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.