Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η τελική φάση του πρωταθλήματος Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. 2014-15 (FINAL 4) στην Καστοριά

10 Μαρτίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΩΤΕΑΣ παιδεσΜετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα δύο τελευταία ¨FINAL 4¨ των Εφήβων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., τη σκυτάλη παίρνει από φέτος το αντίστοιχο των Παίδων.

Την απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για αύξηση των αγώνων του Πρωταθλήματος Παίδων που υλοποιήθηκε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, ακολουθεί η υλοποίηση του ¨FINAL 4¨ προκειμένου να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στο πιο ενδιαφέρον και ουσιαστικό Πρωτάθλημα της Ένωσής μας.

Ομολογουμένως το Πρωτάθλημα Παίδων αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του αθλήματος, αφού σηματοδοτεί το μέλλον του μπάσκετ τόσο σε Συλλογικό όσο και ατομικό επίπεδο και χαίρει της ιδιαίτερης προσοχής μας.

Έχει προηγηθεί ένας μαραθώνιος με πολύ συναρπαστικά παιχνίδια, σε 2 Φάσεις με ομίλους και αυτές οι ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν είναι κατά τεκμήριο οι καλύτερες της φετινής περιόδου.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Καστοριάς το final 4 μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τις προνομιούχες θέσεις κατά τη δεύτερη φάση των ομίλων (αλφαβητικά): Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ, Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Το πρόγραμμα του FINAL 4, έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/03/15:
Α΄ Ημιτελικός Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ 17:00
Β΄ Ημιτελικός Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 19:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/03/15: ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 17:00
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 19:00
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΛΙΩΝ 21:00

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., εύχεται να διεξαχθούν ωραίοι αγώνες σε αθλητικά πλαίσια, αντάξιοι των ομάδων που συμμετέχουν και παράλληλα καλεί τον κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας να επιβραβεύσει με την παρουσία του, τις προσπάθειες αυτών των παιδιών που διάλεξαν τον αθλητισμό και ειδικά το μπάσκετ, ως διέξοδο από την καθημερινότητα και την πίεση των μαθητικών τους υποχρεώσεων.

This entry was posted on Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2015 at 23:41 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply