prvteasΤην ομάδα του Πανεδεσσαϊκού υποδέχεται σήμερα στις 18:00, στο κλειστό των Γρεβενών, ο Πρωτέας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής ανδρών μπάσκετ, του 1ου ομίλου του Βορρά.

Με νίκη, η ομάδα των Γρεβενών, εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της στην Γ Εθνική κατηγορία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, σύμφωνα με το infobasket.gr:

Απέναντι στη Νίκη Βόλου η πρωτοπόρος ΑΕΛ θα διεκδικήσει την 19η νίκη της και έχει πολλές πιθανότητες να τη πετύχει ενώ κάπως πιο δύσκολο, λόγω ότι παίζουν εκτός έδρας, είναι το έργο της Καστοριάς η οποία θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της μέσα στον Βόλο και απέναντι στην Μεταμόρφωση αλλά και του Αίολου μέσα στην Καρδίτσα.

Να διπλασιάσουν τις νίκες επί της Βόνιτσας έχουν σκοπό αυτή την Κυριακή οι Διόσκουροι Κοζάνης όπως ακριβώς και το Αγρίνιο μέσα στη μαχητική Μελίκη.

Τέλος, οι τελευταίες αγωνιστικές δεν ήταν και οι καλύτερες για τον Ηρακλή Κοζάνης και ευελπιστούν στην ομάδα να μπορέσουν να τα ξεχάσουν όλα αυτά επικρατώντας στο ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης με τη Σιάτιστα, η οποία πάντως χρειάζεται επίσης πολύ τη νίκη.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:
Πρωτέας Γρεβενών – Πανεδεσσαϊκός (ΔΑΚ Γρεβενών, 18:00)
Μελίκη – Αγρίνιο (ΔΑΚ Μελίκης, 18:00)
Βόνιτσα – Διόσκουροι Κοζάνης (Βόνιτσας, 17:00)
Μεταμόρφωση Βόλου -Καστοριά (Β. Παρασκευόπ., 18:00)
Ηρακλής Κοζάνης – Σιάτιστα (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
Καρδίτσα – Αίολος Αστακού (Καρδίτσας, 17:00)
ΑΕΛ – Νίκη Βόλου (Αλκαζάρ, 18:00)

Δείτε την βαθμολογία εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.