ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ 2015 1Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών….

1. Tο παιδικό πάρτι μεταμφιεσμένων που διοργανώθηκε τo Σάββατο 14 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή των μικρών φίλων του Συλλόγου.

2. Το βράδυ της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου. Στην εκδήλωση έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε ο Τάσος Δανόγλου, κλαρίνο ο Χρήστος Δ. Λιάκας, ντέφι ο Σαράντης Κουταλής και τραγούδησε ο Κώστας Β. Στεριόπουλος. Όλοι τους συμμετείχαν αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε πολύ. Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί φίλοι του συλλόγου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γρηγόρης Γιαννόπουλος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Πατσιαρίκας Αθανάσιος και τους ευχαριστούμε πολύ. Για την ιστορία να αναφέρουμε ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Νίκος Σ. Παπαλιούρας και μαζί κέρδισε ένα αντρικό ρολόι προσφορά του χρυσοχοείου του Νίκου Βάιου (τον ευχαριστούμε πάρα πολύ).

ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ 2015 2Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου έγινε η αναβίωση του εθίμου του «φανού», με τη συμμετοχή πολλών φίλων του Συλλόγου, παρά τη συνεχή βροχόπτωση. Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν δωρεάν 150 σουβλάκια και 50 λουκάνικα (τα 50 σουβλάκια ήταν προσφορά του κρεοπωλείου Ζεμπίλη – Κουταλή και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ), πολύ κρασί (προσφορά του Στέφανου Παπαλιούρα και της Ελένης Η. Παπαζήση και τους ευχαριστούμε πολύ) και τσίπουρο.

ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ 2015 3

Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Πατσιαρίκας Αθανάσιος και αρκετοί φίλοι του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.

3. Την Καθαρά Δευτέρα και λόγω της κακοκαιρίας η εκδήλωση για τα κούλουμα, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου. Μοιράστηκε η πολύ νόστιμη φασολάδα, (την έφτιαξε η Χαρίκλεια Γάτου και την ευχαριστούμε πάρα πολύ), οι πολύ νόστιμες λαγάνες (προσφορά του αρτοποιείου Γιώργου Δ. Καραλιόλιου, τον οποίο και ευχαριστούμε πάρα πολύ), τα νηστίσιμα εδέσματα, αρκετό τσίπουρο και κρασί.

ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ 2015 4Τέλος το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή σ’ όλους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Νικόλαος Δεινόπαπας Αργύριος Γ. Καραλιόλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.