Το χορευτικό του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ” πραγματοποίησε την Παρασκευή
20-02-2015 χορευτική παράσταση στην πλατεία Ελευθερίας της Κοζάνης στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης.
Οι στολές των χορευτών (10 άνδρες 8 γυναίκες) και η χορευτική τους ικανότητα , εντυπωσίασαν τον κόσμο που από νωρίς είχε στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας ,προκειμένου να παρακολουθήσει τους παραδοσιακούς χορούς των Γρεβενών.
Με τις εκδηλώσεις αυτές ο σύλλογος συμμετέχει στη διάσωση και μετάδοση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ιδιαίτερης πατρίδα μας τα Γρεβενά.

Την παράσταση ακολούθησε το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου Γέφυρας Θεσσαλονίκης Μέτρες-Σωζόπολη , καλεσμένοι από τον σύλλογο μας, σε ανταπόδοση της πρόσκλησης που μας είχε γίνει , στο τρίτο διεθνές φεστιβάλ χορού και τραγουδιού που είχε συμμετάσχει ο σύλλογος μας στις 04-09-2009 στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, με δυο χορευτικά τμήματα που με Θρακιώτικους παραδοσιακούς χορούς εντυπωσίασαν τον κόσμο με τις όμορφες φορεσιές και την χορευτική τους ικανότητα.

Μετά το πέρας της χορευτικής παράστασης του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης και πολιτιστικού συλλόγου της Γέφυρας Θεσσαλονίκης, ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά τα μεσάνυχτα ,στην αίθουσα του χορευτικού του συλλόγου μας Σ .Μπλιούρα 2, με Γρεβενιώτικα και Θρακιώτικα παραδοσιακά τραγούδια, με πολύ κέφι και διάθεση. 
 




O Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Δημήτριος Μπουκάλης Αθανάσιος Λότσιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.