Στο Μανχάταν

μπομπ σαιμονΟ οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο – Έχει λάβει 27 Emmys για μεγάλα ρεπορτάζ που έχει καλύψει

Ο βετεράνος δημοσιογράφος του CBS και της εκπομπής «60 Minutes», Μπομπ Σάιμον, έχασε τη ζωή του όταν η Lincoln Town στην οποία μετέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενη Mercedes-Benz στo Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του Σάιμον έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει πρώτα πάνω στο διερχόμενο αυτοκίνητο και από κει στο πεζοδρόμιο. Ο Σάιμον καθόταν στη θέση του συνοδηγού και δεν φορούσε ζώην ασφαλείας.


«Έχουμε δυσάρεστα νέα από την οικογένεια του CBS. Ο συνάδελφός μας από το 60 Minutes, Μπομπ Σάιμον σκοτώθηκε σήμερα το απόγευμα», ανακοίνωσε προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο παρουσιαστής του καναλιού, Σκοτ Πέλεϊ.

 

Ο Σάιμον υπήρξε δημοσιογράφος στο κανάλι εδώ και πέντε δεκαετίες. Έχει λάβει 27 Emmys για μεγάλα ρεπορτάζ που έχει καλύψει όπως ο πόλεμος του Βιετνάμ, ο πόλεμος του Κόλπου και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη που εργαζόταν στο πλευρό του και στην παραγωγή της εκπομπής.

 







protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.