ufo1Το βίντεο που ανακαλύφθηκε το 2006 κυκλοφόρησε από ένα περιοδικό ειδικού ενδιαφέροντος για να αποδείξει την ύπαρξη εξωγήινων στην μυστική αμερικάνικη βάση 51.

Το νέο βιντεοσκοπημένο υλικό, που κυκλοφόρησε για να αποδείξει την ύπαρξη εξωγήινων στην αμερικάνικη βάση 51, δείχνει την μεταφορά του σώματος ενός εξωγήινου, που φέρεται να είχε αιχμαλωτιστεί από τις αμερικάνικες δυνάμεις με σκοπό να μελετηθεί η ανατομία του.

Το Συμβάν του Ρόσγουελ είναι ένα από τα σημαντικότερα και από τα πιο αμφιλεγόμενα, λόγων των διαφορετικών απόψεων που διατυπώθηκαν για το τι πραγματικά συνέβη, προκαλώντας μια διαμάχη για το ποιες αποδείξεις μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Μάλιστα, ο αμερικανικός στρατός ανέφερε πως το αντικείμενο που ανέκτησε ήταν ένα υψίστης μυστικότητας ερευνητικό μπαλόνι το οποίο συνετρίβη, προκαλώντας την οργή όσων αμφισβητούν την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες.

 

Το νέο βίντεο υπόσχεται να αποδείξει πως τελικά η ύπαρξη εξωγήινων δεν αποτελεί αποκύημα της φαντασίας των στρατιωτικών αλλά πραγματικότητα. Ακόμη, σε αυτό καταγράφεται εκτός από τη μεταφορά του σώματος η αυτοψία που φαίνεται πως πραγματοποίησαν οι επιστήμονες.

Παρόλα αυτά ο Isaac Koi, ειδικός μελετητής για την ύπαρξη ζωής έξω από τη Γη, υποστηρίζει πως το βίντεο είναι δημιούργημα ενός κινηματογραφιστή του John Humphreys, που φαίνεται να δημιούργησε τον εξωγήινο.

Τέλος, πολλοί εικάζουν, μετά και από τα τελευταία διαστημικά επιτεύγματα, πως η αλήθεια είναι κοντά και πως σύντομα θα αποκαλυφθεί αν, τελικά, υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.