Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗΣάλο έχει προκαλέσει η μήνυση του δικηγόρου Δημήτρη Βενετή κατά της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή σχετικά με τις δηλώσεις της για «τύπωμα χρήματος».

Στην μηνυτήρια αναφορά του την κατηγορεί για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, ικανές να επιφέρουν ανησυχίες και φόβο στους πολίτες.

Ο δικηγόρος προσήλθε πριν λίγες μέρες στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά της Ραχήλ Μακρή, η οποία κατηγορείται με το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, ικανές να επιφέρουν ανησυχίες και φόβο στους πολίτες, να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας.

Στη μήνυση αναφέρονται μεταξύ άλλων, οι πρόσφατες δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σε τηλεοπτικό σταθμό της Κοζάνης, ότι σε περίπτωση που διακόψει τη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και «θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι 100 δισ. ευρώ».

eviazoom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.