ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΤους υποψηφίους του κόμματός του παρουσιάζει το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ετοιμάζεται να εγκαταστήσει τα γραφεία του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών στην πρώτη στέγη του ΠΑΣΟΚ το ’74, στην Πανεπιστημίου και Μπενάκη.

Σύμφωνα με το Έθνος, τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα ναι μεν προβλημάτισαν το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου, ωστόσο στελέχη του υποστήριζαν ότι είναι «πρωτοφανείς η προσέλευση και η συμμετοχή ανθρώπων στο Κίνημα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι πιθανή, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας η συμμετοχή της πρώην υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στο Κίνημα Παπανδρέου.

Στη Β’ Αθηνών θα είναι υποψήφιοι οι κ. Καρχιμάκης, Μωραΐτης, συνεχίζεται η συζήτηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ κάποιοι εκτιμούν ότι το σκέφτεται η Άννα Νταλάρα. Υποψήφιοι με τον Κίνημα θα είναι επίσης οι ανεξάρτητοι κ. Αηδόνης και κ. Οικονόμου.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.