Διάρρηξη στο εργοστάσιο
red bull
Σοκ στις τάξεις της ομάδας της Formula 1, Ρεντ Μπουλ, προκάλεσε η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου με λεία πάνω από 60 τρόπαια της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ομάδα διαρρηκτών, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πόσοι, μπήκαν στο εργοστάσιο της ομάδας στο Μίλτον Κέινς της Μεγάλης Βρετανίας και πήραν μαζί τους όλα τα τρόπαια που είχε η ομάδα στην τροποιοήκη της.

«Πιστεύουμε, ότι η συμμορία θα λιώσει τώρα τα κύπελλά μας. Η τιμή για το ασήμι είναι αυτή τη στιγμή πολύ υψηλή, ενώ δεν μπορεί να πωληθούν αυτά τα μοναδικά αντικείμενα, γιατί είναι πολύ ξεχωριστά», ήταν τα λόγια του διευθυντή της Ρεντ Μπουλ, Χέλμουτ Μάρκο.

«Αυτή η εισβολή σημαίνει πως θα χρειαστεί στο μέλλον να κάνουμε τις εγκαταστάσεις μας λιγότερο προσβάσιμες στο μέλλον, κάτι που θα είναι άδικο για τους εκατοντάδες φίλους της Red Bull που επισκέπτονται κάθε χρόνο το εργοστάσιο για να δουν τα τρόπαιά μας και το μονοθέσιο της ομάδας», δήλωσε ο ιδιοκτήτης, Κρίστιαν Χόρνερ.

Πλέον η αστυνομία αναζητάει οποιοδήποτε έχει πληροφορίες και μπορεί να βοηθήσει.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.