Σημαντικές καταστροφές προκάλεσε εχτές ομάδα διαδηλωτών σε καταστήματα της Σταδίου και της Ομόνοιας, πολυκατοικίες των Εξαρχείων, αλλά και σε στάσεις λεωφορείων

apologismos-epeisodeiaΜια μικρή ομάδα κουκουλοφόρων που βρισκόταν κατά κύριο λόγο στο τέλος της χθεσινής πορείας ξεκίνησε να πετά βόμβες μολότοφ, ενώ έσπασε και βιτρίνες καταστημάτων και στάσεις λεωφορείων από την οδό Σταδίου μέχρι και τα Εξάρχεια όπου και κλιμακώθηκε η ένταση και τα επεισόδια.

Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Γ. Αποστολόπουλος μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο είπε ότι στην περιοχή των Εξαρχείων νεαροί ανέβηκαν σε ταράτσες πολυκατοικιών και πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους όπως κεραίες και άλλα ενώ κατέστρεψαν και ασανσέρ. Τόνισε ότι στην περιοχή έπεσαν πολλά χημικά που έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

“Μας θύμισε το 2008 η κατάσταση στο κέντρο με ανυπολόγιστες καταστροφές στην πλατεία Εξαρχείων, την Ομόνοια και την Πανεπιστημίου.” ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κύριος Αποστολόπουλος και ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομία για το ζήτημα των “μπαχαλάκηδων” και των Εξαρχείων που “δεν είναι άβατο” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Η εμπορική δραστηριότητα του χρέους καταστρέφεται συστηματικά από διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις και καταστροφές” ανέφερε από την πλευρά του ο Γιώργος Φλώρας μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Ο “κλεφτοπόλεμος” με τις αστυνομικές δυνάμεις συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν και οι ομάδες των κουκουλοφόρων διαλύθηκαν.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.