Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τραγική ιστορία στη Θεσσαλονίκη: Εξέδιδαν ανήλικα για 5 ευρώ – Τα δύο μολύνθηκαν με HIV

6 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

κακοποιηση - ανηλικαΜια τραγική ιστορία στη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε την Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΜΚΟ «Praksis» Τζανέτος Αντύπας.

Δύο παιδιά θύματα εμπορίας και σεξουαλικής εκμεταλλεύσης μολύνθηκαν με τον ιό του AIDS κατά κατά τη συνεύρεση τους με άτομα τα οποία αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό. Ο κ.Αντύπας μιλώντας στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπολέμηση της διαφθοράς είπε «Από τα 25 παιδιά, 8 έως 14 χρόνων που παραπέμφθηκαν, ως θύματα διακίνησης και εκμετάλλευσης, για το 2014, στις δομές της οργάνωσής μας, τα δύο που προωθούνταν στην πορνεία ήταν οροθετικά» ανέφερε ο κ.Αντύπας, προσθέτοντας μάλιστα ότι το αντίτιμο για τη σεξουαλική συνεύρεση με τα παιδιά, χωρίς προφυλακτικό, ήταν 5 ευρώ.

Αναφερόμενος στην έκθεση, με φωτογραφίες, των οροθετικών γυναικών που έγινε περίπου πριν από 2,5 χρόνια, είπε ότι εκείνη την περίοδο, στην τηλεφωνική γραμμή της Οργάνωσης, δέχθηκαν 6500 κλήσεις από πελάτες τους ή από άνδρες οι οποίοι όλοι δήλωναν ότι είχαν κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη. «Οι κλήσεις μάλιστα έγιναν σε τρεις μόλις μέρες, οπότε φανταστείτε την έκταση του φαινομένου στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης όπου γυναίκες και παιδιά εξαναγκάζονται σε σεξουαλική συνεύρεση χωρίς προφυλακτικό» τόνισε ο κ.Αντύπας.


This entry was posted on Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2014 at 11:19 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply