Με απόφααση της ΓΓΑ
ΓΗΠΕΔΟ - ΛΟΥΚΕΤΟ
Και ενώ όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση Παναχαϊκή – ΑΕΚ θα ήταν η μόνη που αναβλήθηκε που αναβλήθηκε, έπειτα από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, ενστερνιζόμενος έτσι τις επιφυλάξεις της Αστυνομίας σε ό,τι αφορά στα μέτρα ασφαλείας, εν τέλει, έξι αγώνες της Football League αναβλήθηκαν και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι πιθανή η αναβολή ολόκληρης της αγωνιστικής!

Όλοι οι αγώνες που αναβλήθηκαν, δηλαδή οι:Παναιγιάλειος – Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκη– ΑΕΚ, Καλλιθέα – Αχαρναϊκός, Λάρισα – Τύρναβος, Φωκικός – Ηρακλής, Αγροτικός Αστέρας – Αιγινιακός, ήταν προγραμματισμένοι για την 6η αγωνιστικής του πρωταθλήματος και είναι χαρακτηριστικό ότι η ΕΠΟ, η οποία κάθε Τετάρτη ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών, για την 6η αγωνιστική δεν το έκανε. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται την Πέμπτη (13/11).

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστή την αναβολή με αφορμή τη 17η Νοεμβρίου:

«Ύστερα από τις σχετικές εισηγήσεις αφενός της Ελληνικής Αστυνομίας – στην οποία αναφέρεται ότι μεγάλες δυνάμεις της θα διατεθούν για τη λήψη μέτρων εν όψει της επετείου της 17ης Νοεμβρίου – και αφετέρου της ΔΕΑΒ, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται οι κάτωθι αγώνες ποδοσφαίρου της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League:

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΑΕΚ
ΠΑΕ ΚΑΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.