Με στόχο τη νίκη ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Μπαρτσελόνα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣΧωρίς ιδιαίτερα προβλήματα –πλην του Διαμαντάκου που έχει ιγμορίτιδα- συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με τη Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Οι «πράσινοι», έχοντας τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια στον 3ο όμιλο, έχουν βάλει τις βάσεις για την εκπλήρωση του στόχου της πρόκρισης στο Top 16 και θα πετάξουν αύριο για την Ισπανία χωρίς ιδιαίτερο άγχος, αφού ξέρουν πως έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Αυτό, δεν σημαίνει πως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και οι παίκτες του δεν θα διεκδικήσουν τη νίκη, που θα τους εδραιώσει από τον πρώτο γύρο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ήδη πολύ καλή ψυχολογία που υπάρχει μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο. «Αντιμετωπίζουμε τη μία από τις τρεις πιο δυνατές ομάδες φέτος στην διοργάνωση. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για νίκη», είναι το μήνυμα του Μαυροβούνιου τεχνικού. Η εν Ελλάδι προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση σήμερα στο ΟΑΚΑ, ενώ τη Πέμπτη το βράδυ οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα γυμναστούν στην έδρα των «μπλαουγκράνα».

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.