Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο σημερινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα
ΠΑΟΚΜετά την γκέλα (ήττα με σκορ 1-0) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ καλείται απόψε να κάνει το καθήκον του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιθυμεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του πρωταθλήματος, όπου είναι αήττητος με επτά νίκες και μία ισοπαλία από την έναρξη της σεζόν.

Ο μοναδικός απόντας από τη σημερινή αναμέτρηση είναι ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας έκανε μια μικρή οδοντιατρική επέμβαση και λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθεί δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή μετά το ξεμούδιασμα που θα πραγματοποιηθεί το πρωί στην Τούμπα, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο «ασπρόμαυρο» αρχικό σχήμα.

Υπενθυμίζεται ότι είναι εκτός ο τραυματίας Σκόνδρας, ενώ ο Τζαβέλλας αρχίζει να μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του μετά την πολύμηνη αποχή του.’

 sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.