Οι Rockets στη νίκη επί των Suns με 95-93 ξεκούρασαν τον Dwight Howard και τον James Harden και έτσι ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε στην βασική τους πεντάδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥΟ Έλληνας διεθνής forward αγωνίστηκε ως shooting guard καλύπτοντας τη θέση του Harden στο αρχικό σχήμα όμως δεν ήταν σε καλή βραδιά. Έμεινε στο παρκέ 23 λεπτά καθώς έκανε 5 φάουλ, πέτυχε 4 πόντους με 2/5

δίποντα και 0/5 τρίποντα, πήρε 3 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και είχε επίσης 1 κόψιμο.

 

Παρόλα αυτά η ομάδα του κατάφερε να επικρατήσει με κορυφαίους τον Terrence Jones (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και τον Isaiah Canaan (16 πόντοι) ο οποίος έκανε τη διαφορά στο τέλος σημειώνοντας 12 πόντους στην τέταρτη περίοδο.

 

Οι Rockets επέστρεψαν από το -8 (80-72) και ο Canaan ήταν αυτός που τους έδωσε καθοριστικό προβάδισμα (93-90) 29.7 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη με καλάθι και φάουλ μετά από άστοχο σουτ του Παπανικολάου, ενώ στην επόμενη φάση ο Κώστας πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και του έδωσε την ευκαιρία να σφραγίσει τη νίκη από τη γραμμή των βολών.

 

Για τους Suns ξεχώρισαν ο Eric Bledsoe (13 πόντοι) και ο Goran Dragic (12 πόντοι) όμως από τη στιγμή που ο Jeff Hornacek μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του δεν μπόρεσαν να επηρεάσουν την έκβαση της αναμέτρησης, αφού και οι δυο έπαιξαν λιγότερο από 20 λεπτά.

sport24

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.