Η βαριά ήττα της Εθνικής Νέων με 10-0 από την αντίστοιχη της Ελβετίας δεν αποτέλεσε σε καμία περίπτωση “τυχαίο γεγονός”, αλλά σύμφωνα με όσα βγαίνουν στο “φως” της δημοσιότητας έχει υπόβαθρο, με περιστατικά που ντροπιάζουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

ethnikh newnΌπως αναφέρουν δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων, αρνητικοί πρωταγωνιστές ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής, με τα περιστατικά να αποτυπώνουν το αλαλούμ που επικρατεί στις τάξεις της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τη στιγμή που ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Τζαλακώστας, μιλούσε στους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο, ο Δώνης της Γιουβέντους και ο Πόζογλου του ΠΑΟΚ έκαναν “ποδαράκια” με την μπάλα στο ξενοδοχείο σπάζοντας ένα αντικείμενο. Με αφορμή αυτό αποκλείστηκαν και οι δύο από το φιλικό της Παρασκευής με την Ελβετία (2-2) και τους απαγορεύτηκε να πάνε και στο γήπεδο. Εμειναν στο ξενοδοχείο, αλλά σε αυτό της Κυριακής (0-10) αγωνίστηκαν κανονικά!

Ο Ρούσσος υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ ορισμένοι διεθνείς κάπνιζαν μανιωδώς στα δωμάτιά τους με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέχρι και ο προπονητής τους έφτασε σε σημείο να τους κάνει παρατήρηση.

Παράλληλα, μαρτυρίες αναφέρουν πως στα γεύματα των διεθνών η κόκα κόλα έρεε άφθονη ενώ αγαπημένο συνοδευτικό ήταν οι τηγανητές πατάτες.

Με αυτά και μ΄αυτά η Εθνική έφαγε δέκα γκολ από την Ελβετία στο φιλικό της Κυριακής θυμίζοντας περισσότερο ερασιτεχνικό σωματείο, παρά αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Από το πρωί της Τρίτης στην ΕΠΟ διεξάγεται έκτακτο ΔΣ προκειμένου να παρθούν δραστικά μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον. Ο Βασίλης Τζαλακώστας θα απομακρυνθεί από τη θέση του προπονητή, με τον Κώστα Τσάνα να αναλαμβάνει προσωρινά, ενώ θα αναζητηθούν ευθύνες και από τους παίκτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.