Πέρασαν 15 χρόνια…

ΠΑΟΚΤα χρόνια έχουν περάσει. Οι μνήμες όμως είναι ακόμα νωπές. Έξι παιδιά πλήρωσαν με την ζωή τους την αγάπη τους για την ομάδα και αφήσανε την τελευταία πνοή τους στην άσφαλτο. Δεκαπέντε χρόνια μετά, η «οικογένεια» του ΠΑΟΚ συνεχίζει να τιμά τους νεκρούς οπαδούς της.

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σύσσωμος ο «Δικέφαλος» βρέθηκε στα Τέμπη για το μνημόσυνο των αδικοχαμένων «Αετόπουλων».

Απόντας ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, παρόντες, όμως, όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Ζήσης Βρύζας, ο Μάκης Γκαγκάτσης και πολλά μέλη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Το σύνθημα που επικράτησε ήταν το γνωστό: «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε».

Στεφάνι κατατέθηκε για λογαριασμό του Ιβάν Σαββίδη ξεχωριστά ενώ πιστοί στο τελετουργικό της κατάθεσης υπήρξαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ (με τον Αρη Καρακούση και τον Νίκο Σταυρόπουλο), ο ΑΣ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ διά του Κούλη Αποστολίδη.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ μέσω του PAOK TV από τις εκδηλώσεις μνήμης στο χώρο του ατυχήματος.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.