Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίτροπος Μετανάστευσης ο Αβραμόπουλος -Η νέα δομή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

10 Σεπτεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ο Μ. Σχοινάς εκπρόσωπος της Κομισιόν (infogr)

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣΤο χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων εξασφάλισε ο νέος επίτροπος της Ελλάδας Δημήτρης Αβραμόπουλος, στη σύνθεση της Κομισιόν της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την περίοδο 2014-2019.

Το νευραλγικής σημασίας για την Ελλάδα χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων εξασφάλισε ο νέος επίτροπος της χώρας Δημήτρης Αβραμόπουλος στη σύνθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την περίοδο 2014-2019, ενώ εκπρόσωπος της Επιτροπής αναλαμβάνει ένας ακόμη Έλληνας, ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, και στέλεχος της Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σημειώνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμούσε διακαώς το χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης, με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να τηρεί την υπόσχεσή του στην Αθήνα ότι “δεν θα μείνετε παραπονεμένοι”.

Ο επίτροπος της Κύπρου, Χρήστος Στυλιανίδης, αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων.


skai

This entry was posted on Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2014 at 15:41 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply