Ενα «άλλο πρόσωπο» της Νταϊάνα περιγράφει νέο βιβλίο για τον πρίγκιπα Χάρι που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες. Οι απειλές κατά της Καμίλα και η αδιαφορία για τους γιούς.
NTAIANAΕνα άλλο πρόσωπο της πριγκίπισσας Νταϊάνα δείχνει μια νέα βιογραφία, αυτή τη φορά για τον πρίγκιπα Χάρι που βγαίνει στα ράφια των βιβλιοπωλείων της βρετανίας. Η βιογραφία με τίτλο «Πρίγκιπας Χάρι: Αδελφός, Στρατιώτης, Γιος» που υπογράφει η Πένι Τζούνορ περιγράφει τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Χάρι και του Ουίλιαμ όταν χώρισαν η Νταϊάνα και ο Κάρολος.

Ο Ουίλιαμ ήταν μόλις 10 και ο Χάρι 8 χρονών όταν υποχρεώθηκαν να πάνε για πρώτη φορά διακοπές χωρίς τους γονείς τους, Ηταν το καλοκαίρι του 1993, δύο χρόνια μετάτον χωρισμό του Κάρολου και της Νταιάνας. Η Τζούνορ περιγράφει την Νταϊάνα ως μια μητέρα που περίμενε η ίδια παρηγοριά από τα παιδιά της για τις απανωτές ερωτικές αποτυχίες της, μια γυναίκα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που απέλυε όλες τις νταντάδες που αγαπούσαν τους γιους της. Το βιβλίο περιγράφει και μια τηλεφωνική συνομιλία της ίδιας με την Καμίλα όπου η Νταϊάνα φέρεται να την απειλεί ευθέως λέγοντας της: « έχω στείλει κάποιον να σε σκοτώσει, είναι έξω από το σπίτι σου».

Τα αποσπάσματα της βιογραφίας του Χάρι δημοσιεύονται στην Daily Mail.

thetoc

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.