Τα ποσά που οφείλουν οι συγγενείς των νεκρών για τους τάφους, έγραψε πάνω στα μνήματα ιερέας στην Κω ως υπενθύμιση. Ποια η απάντηση του στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν (vid)

TAFOSΈναν περίεργο και αμφιλεγόμενο τρόπο βρήκε ένας ιερέας στην Κω, προκειμένου να υπενθυμίσει σε όσους είχαν οφειλές στην εκκλησία για τάφους.

Ο υπεύθυνος ιερέας του κοιμητηρίου στην Καρδάμαινα λοιπόν, έγραψε πάνω στα μνήματα τα ποσά που χρωστούσε ο καθένας, προκαλώντας την αντίδραση συγγενών των νεκρών.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Ρόδου ΚΟΣΜΟΣ, ο παπάς έδωσε την δική του εκδοχή για το θέμα που προέκυψε. Αφού ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για βεβήλωση, επεσήμανε ότι τους είχε ενημερώσει ότι θα προχωρούσε στην ενέργεια αυτή και κανένας δεν είχε αντιδράσει τότε.

“Δεν συμφωνώ ότι είναι βεβήλωση του ιερού τάφου. Δηλαδή εκεί, κάτω σε μια γωνία που έγραψα 300 ευρώ με ένα μαρκαδοράκι, σημαίνει ότι αμαύρωσα τον τάφο; Τους το είπα στην εκκλησία ότι θα κάνω αυτό. Επειδή συμμερίζομαι την οικονομική κατάσταση του κόσμου, τους είπα ότι την δεκαετία την κάνω δεκαπενταετία, μειώνω και τα τέλη από 250 σε 200 ευρώ, θα πάω στο νεκροταφείο και θα γράψω στην κάτω γωνία τι οφείλει κάθε τάφος. Αυτό έκανα και δεν αντέδρασε κανείς” δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ιερέας.

Και πρόσθεσε: “Σιγά τη μεγάλη δουλειά. Παίρνεις ένα σφουγγαράκι και το σβήνεις. Σιγά τη βεβήλωση. Ήταν μια ενημέρωση, αντί να κάθομαι να στέλνω 250 χαρτιά. Γνωρίζεται γιατί το κάνουν αυτό; Για να μην βλέπει ο διπλανός ό,τι χρωστάνε. Κάποιοι με πολεμάνε για τους δικούς τους λόγους”.

tvkosmos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.