Με τον λογιστή του είχαν δηλώσει ψευδώς την κλοπή πινακίδων αυτοκινήτου

FERRARIΟ τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο λογιστής του συνελήφθησαν για λίγες ώρες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι ότι είχαν δηλώσει ψευδώς την κλοπή των πινακίδων μίας ferrari. Το πανάκριβο αυτοκίνητο ανήκει στον τραγουδιστή και έγινε η αιτία να οδηγηθεί στην εισαγγελία Αθηνών και να του ασκηθεί δίωξη για ψευδή αναφορά στις αρχές.

Όλα άρχισαν χτες, Τρίτη, όταν ο λογιστής του Μιχάλη Χατζηγιάννη κατήγγειλε την απώλεια των πινακίδων της ferrari που ο τραγουδιστής είχε στο όνομα της εταιρίας του. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το θέμα και είδαν πως το αυτοκίνητο ήταν σε μάντρα και έφερε κανονικά τις πινακίδες που είχαν αναφερθεί ώς χαμένες.

Διαπιστώθηκαν και άλλα ενδιαφέροντα:

Το αυτοκίνητο εισήχθη στην Ελλάδα το 2008

Το αυτοκίνητο αγοράσθηκε από τον Χατζηγιάννη αλλά η άδεια κυκλοφορίας είχε παρακράτηση κυριότητας όπως συμβαίνει με τα χρηματοδοτούμενα αυτοκίνητα έως την τελική εξόφληση του ποσού. Τον τελευταίο καιρό ήταν προς πώληση σε εκθέσεις αυτοκινήτων στο Χαλάνδρι και την αγία Παρασκευή. Όταν τις τελευταίες μέρες βρέθηκε αγοραστής έναντι του ποσού των 70.000€ δε μπορούσε να γίνει η μεταβίβαση λόγω της παρακράτησης. Τότε ο τραγουδιστής με το λογιστή του σκέφτηκαν να δηλώσουν απώλεια πινακίδων, να εκδώσουν νέες πινακίδες και με την καινούρια άδεια να κάνουν την πώληση. Όταν διαπιστώθηκε όμως η απάτη συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος απήγγειλε την κατηγορία που προαναφέρθηκε και διέταξε περαιτέρω προανάκριση ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha:

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.