Φωτογραφία σοκ ανέβασε στο twitter Αυστραλός Τζιχαντιστής που απεικονίζει τον 7χρονο γιο του να κρατά το κομμένο κεφάλι ενός Σύρου στρατιώτη.

7 xronosΠαγκόσμιο αποτροπιασμό προκαλεί η εικόνα που ανάρτησε στο Twitter ένας Αυστραλός τζιχαντιστής, στην οποία απεικονίζεται ο μόλις επτά ετών γιος του να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, κρατώντας το κομμένο κεφάλι ενός Σύρου στρατιώτη!

Ο πατέρας του, Χαλίντ Σαρούφ, καταζητούμενος Αυστραλός τρομοκράτης και ύποπτος για εγκλήματα πολέμου, συνόδευσε την φωτογραφία που ανέβασε στο twitter με το απίστευτο σχόλιο: «Αυτό είναι το αγόρι μου»!

Πηγή: Daily Mail
Πηγή: Daily Mail

Σύμφωνα με ξένα μέσα, η φωτογραφία πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στις 8 Αυγούστου, στην πόλη Ράκα, στη Συρία.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η Daily Mail, λίγη ώρα πριν την ανάρτηση, ο Σαρούφ είχε «ανεβάσει» στο Twitter άλλη μια εικόνα στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να κρατά το κεφάλι του άτυχου στρατιώτη, γράφοντας: «Τι κεφάλι!», ενώ σε μια άλλη εικόνα, ο αυστραλός Τζιχαντιστής ποζάρει και με τα τρία του παιδιά, με όπλα στα χέρια.

Πηγή: Daily Mail
Πηγή: Daily Mail

Ο Σαρούφ, πρώην κάτοικος του Σίδνεϊ, μάχεται στο πλευρό των Τζιχαντιστών του ISIS.

Οι αρχές πιστεύουν ότι έφυγε από την Αυστραλία τον περασμένο Δεκέμβριο, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο του αδελφού του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.