Τρώνε πιο πολλά γλυκά και πίνουν περισσότερο κρασί
GAMOSΛένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται κάνει την ίδια… διαδρομή και αφού ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Όπως αναφέρει η MailOnline, ο γάμος μάλλον παχαίνει τους άντρες, κι αυτό γιατί οι γυναίκες δε μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να… τον ταΐζουν συνέχεια!

Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήγαγε το Men’s Health, ο γάμος μπορεί να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες ενός άντρα και φυσικά… τις διαστάσεις της μέσης του!

Μια ομάδα ερευνητών από το πανεπιστήμιο Leeds Metropolitan βρήκε ότι οι παντρεμένοι άντρες είναι πιο παχείς από τους εργένηδες και την ευθύνη για την αύξηση που σημειώνεται στη ζυγαριά έχουν οι γυναίκες τους.

Οι παντρεμένοι άντρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρίσκουν γλυκά, κέικ και άλλες λιχουδιές στο σπίτι τους και φυσικά… όταν τα έχει κανείς μπροστά του… πώς να αντισταθεί στον πειρασμό;

Όπως αναφέρει η ίδια έρευνα, οι παντρεμένοι άντρες μετά το γάμο φαίνεται ότι πίνουν επίσης σημαντικά μεγαλύτερες ποσότητες κρασιού.

Οι ερευνητές επισημαίνουν βέβαια ότι δεν είναι απολύτως βέβαιοι για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, όμως υποψιάζονται ότι ίσως οι άντρες νιώθουν πιο χαλαροί αφού ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Μια άλλη «συμπληρωματική» θεωρία θέλει τις γυναίκες να… ταΐζουν περισσότερο τους άντρες τους για να τους κάνουν λιγότερο ελκυστικούς στις άλλες γυναίκες.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.