Δημοσίευμα της Mirror για την κατάντια των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. «Στάδια και χώροι έχουν κάνει δραστική στροφή προς το χειρότερο», αναφέρεται στο ξένο ρεπορτάζ.

OL. EGKATASTASEISΗ Mirror με φωτογραφίες που σοκάρουν και δείχνουν την πραγματική εικόνα που επικρατεί στις άλλοτε ένδοξες Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, θυμίζει το απλό. Οτι αυτοί οι χώροι θα μπορούσαν να αποτελέσουν κληρονομιά.

«Από ότι φαίνεται και από τις σοκαριστικές φωτογραφίες στο πέρασμα του χρόνου ότι τα πράγματα δεν είναι είναι έτσι», γράφει η Mirror.

«Τα στάδια του softball και του βόλεϊ φαίνεται να είναι σε κατάσταση ”φτωχής” επιδιόρθωσης, ενώ η πισίνα κολύμβησης αλλά και ο χώρος καταδύσεων είναι ερείπια».

OLY. EGKATASTASEIS 1

Η αλήθεια 10 χρόνια μετά είναι δυσάρεστη…

OLY. EGKATASTASEIS 2

Οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

OLY. EGKATASTASEIS 3

«Δεν φαίνεται, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας ήταν πριν από 10 χρόνια. Οι Αγώνες περιγράφηκαν ως αξέχαστοι και ονειρικοί από τον Ζακ Ρογκ και υπήρχε η πεποίθηση ότι θα άφηναν σημαντικές υποδομές πίσω τους», γράφει ο δημοσιογράφος Ben Burrows της Mirror.

OLY. EGKATASTASEIS 4


 thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.