ZVDIA, ΖΩΔΙΑ 2Τα περισσότερα ζώδια επιθυμούν διακοπές σε πολυτελή ξενοδοχεία. Αυτό ίσως συμβαίνει επειδή η πλειονότητα των ανθρώπων θα επιθυμούσε διακοπές σε πολυτελή ξενοδοχεία. Από την άλλη όμως και από όλα τα ζώδια, μόνο ο Σκορπιός έχει τη διάθεση και την επιθυμία να μείνει σε σκηνή, που κι αυτός ξεχνάει τη φύση, μόλις εμφανιστεί στον ορίζοντα πρόσωπο με ερωτικό ενδιαφέρον, για την γοητεία του οποίου χρειάζεται δωμάτιο ξενοδοχείου.

Το τι επιθυμούμε βέβαια, από το τι αντέχει η τσέπη μας και τελικά επιλέγουμε να κάνουμε, είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα. Γι’ αυτό το λόγο φέτος θα γεμίσουν και πάλι τα camping και οι παραλίες της Ελλάδας, το οποίο είναι σαφώς προτιμότερο, αφού καμία πισίνα ξενοδοχείου δεν συγκρίνεται με τα νερά του Ιόνιου και του Αιγαίου. Είτε είστε αντιπροσωπευτικό δείγμα του ζωδίου σας, είτε όχι, το θέμα είναι να πάτε διακοπές, επειδή οι διακοπές δεν είναι πολυτέλεια, αλλά βασική ανάγκη.

Κριός
Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός, έχει πολλή ενέργεια, γι’ αυτό ακόμα και στις διακοπές του ψάχνει τρόπους να εκτονώσει αυτή την ενέργεια. Προτιμούν τις διακοπές σε δωμάτιο με κρεβάτι, από τις διακοπές σε σκηνή με υπόστρωμα, ενώ οι διακοπές που θα περιλαμβάνουν και κάποιο extreme sport ή έστω ένα αθλητικό στάδιο δίπλα στον ξενώνα που θα μένουν, για να ασκήσουν όλες τις πιθανές αθλητικές δραστηριότητες, είναι οι ιδανικές διακοπές.

Ταύρος
Οι Ταύροι, ως ζώδιο της γης, αρέσκονται σε διακοπές  με την οικογένεια, στην κατασκήνωση μαζί με άλλες οικογένειες. Επιλέγουν, ει δυνατόν, διακοπές όχι πολύ μακριά από τη βάση τους, με οργανωμένα group καθώς απεχθάνονται τον αυθορμητισμό και την αναποφασιστικότητα της μη-οργανωμένης εκδρομής. Οι ιδανικές διακοπές είναι σε ένα τεράστιο ξενοδοχειακό συγκρότημα που –βολικά- καλύπτει τις ανάγκες για διασκέδαση όλης της οικογένειας.

 

Δίδυμοι
Οι ζωηρές προσωπικότητες, όπως είναι οι Δίδυμοι, αρέσκονται σε διακοπές που θα τους φέρουν σε επαφή με όσο περισσότερους αγνώστους γίνεται και θα επεκτείνουν στο μέγιστο δυνατό τον κοινωνικό τους κύκλο. Αν και συχνά μοιάζουν λάτρεις του αστικού τοπίου, πολλές φορές επιλέγουν διακοπές που περιλαμβάνουν πεζοπορίες, κολύμβηση και άλλα θαλασσινά και καλοκαρινά αθλήματα. Στους Δίδυμους ακόμα αρέσουν διακοπές που εστιάζουν στην πνευματική εξέλιξη του ατόμου, όπως είναι οι κατασκηνώσεις που επικεντρώνονται στη γιόγκα και το διαλογισμό.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος, είναι ζώδιο του νερού, γι’ αυτό προτιμά διακοπές κοντά στη θάλασσα και κάτω από τον ήλιο. Τους αρέσει η περιποίηση και οι ανέσεις ενός καλού ξενοδοχείου και στο όνομα αυτής της πολυτέλειας, συχνά ξεχνάνε τη θάλασσα και καταλήγουν σε αστικές διακοπές με όλα τα πλεονεκτήματα ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Εάν τελικά καταφέρουν και φτάσουν και στη θάλασσα, θα περάσουν αρκετό χρόνο μαζεύοντας βότσαλα και κοχύλια από την αμμουδιά, γιατί -εκτός των άλλων- είναι και ρομαντικοί.

Λέων
Οι περιπετειώδεις Λέοντες θα έκαναν τα πάντα για να δουν τη συναυλία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη στην άλλη άκρη της γης και αυτό είναι μια καλή αφορμή για διακοπές γι’ αυτούς. Εκτός αυτού του πάθους όμως, απολαμβάνουν και την ηλιοθεραπεία στην παραλία, δεδομένου ότι τους δίνει την ευκαιρία να απολαύσουν τη θέα του αντίθετου φύλου. Τους αρέσει η ζέστη, ακόμα και στις ακραίες μορφές της, όπως είναι μια βόλτα στην έρημο, ενώ επίσης απολαμβάνουν το κυνήγι και το ψάρεμα που ξυπνά μέσα τους τη σαρκοβόρα τους φύση.

 

Παρθένος
Οι Παρθένοι επιλέγουν σύντομες και καλά οργανωμένες διακοπές και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που δεν τους ενδιαφέρουν καν οι διακοπές, εκτός και αν συνδυάζονται με δουλειά. Οι ιδανικές διακοπές συνδυάζουν και κάποιου είδους εκπαίδευση ή μάθημα ή ακόμα και γυμναστικές δραστηριότητες. Προτιμούν πάντα την άνεση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ συχνά θα κάνουν τη διαφορά και θα επιλέξουν ένα πιο κρύο προορισμό για το καλοκαίρι, και το αντίστροφο.

Ζυγός
Στους Ζυγούς αρέσουν οι μονοήμερες, ακόμα και αν παρέα τους είναι… ο σκύλος. Επιλέγουν μέρη που έχουν να επιδείξουν τέχνη και αξιοθέατα να δει κανείς, ενώ η ιδανική μονήμερη εκδρομή είναι σε μια αγορά με αντίκες ή στην παραλία με τα περισσότερα καφέ για να επιλέξουν. Επιδιώκουν να γνωρίζουν κόσμο στις διακοπές, αλλά δεν τους πολυ-αρέσει ούτε το κολύμπι, ούτε κάποιο άλλο είδος γυμναστικής, αν και για χάρη της ομορφιάς μιας πανοραμικής θέας, δεν θα διστάσουν να ανέβουν όλο το βουνό. Στους Ζυγούς ακόμα, αρέσουν οι εκδρομές που συνδυάζουν και εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσα σε αυτές, όπως είναι κατασκευή καλαθιών και η αναπαλαίωση επίπλων.

 

Σκορπιός
Το στοιχείο του νερού, στο οποίο ανήκουν οι Σκορπιοί, τους κάνει να επιλέγουν ιδανικά, διακοπές στη θάλασσα, πάνω σε ένα jet-ski, ένα ιστιοπλοϊκό ή ακόμα και ένα κανό. Στον Σκορπιό, εν αντιθέσει με τα περισσότερα ζώδια, αρέσουν οι διακοπές στη φύση και σε σκηνές και δεν επιλέγουν διακοπές σε ξενοδοχείο.
Τους αρέσει να γνωρίζουν κόσμο στις διακοπές, γι’ αυτό και επιλέγουν συχνά να κάνουν διακοπές μόνοι τους, ενώ οι ιδανικές διακοπές, περιλαμβάνουν τα road trip ταξίδια με λεωφορείο, αυτοκίνητο ή μηχανή. Απολαμβάνουν την καλή και εξωτική κουζίνα, ενώ δεν θα έχαναν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δοκιμή κρασιού ή να παρακολουθήσουν κάποιο σεμινάριο ξυλογλυπτικής, κεραμικής ή κάτι σχετικό, αν βρεθεί στο δρόμο τους.

Τοξότης
Οι Τοξότες, ως ζώδια της φωτιάς, αρέσκονται στις αθλητικές δραστηριότητες που τους φτιάχνουν τη διάθεση. Όσο πιο εξωτική και προκλητική είναι μια πρόταση διακοπών, τόσο το καλύτερο, καθώς τους αρέσουν πολύ οι πεζοπορίες, η ορειβασία, η ιππασία και τα θαλάσσια σπορ. Οι ιδανικές διακοπές για τον Τοξότη είναι αυτές που συνδυάζουν θάλασσα και το εμπορικό κέντρο με τα καλύτερα εστιατόρια και μαγαζιά.

Αιγόκερως
Ούτε στον Αιγόκερω αρέσουν οι μακρινές εκδρομές και προτιμούν τις μονοήμερες αποδράσεις. Εάν ωστόσο επιλέξουν μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές θα αφορούν την απόλυτη περιποίηση και φροντίδα τους, σε ένα ξενοδοχείο που θα τους προσφέρει ανέσεις σπα και δραστηριότητες που θα τους κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο. Ακόμα είναι λάτρεις των παλιών πραγμάτων που μπορούν να αναπαλαιώσουν οι ίδιοι και μια αγορά τέτοιου τύπου είναι ακόμα ένας λόγος για να ταξιδέψουν σε έναν προορισμό.

 

Υδροχόος
Οι ιδανικές διακοπές για τον Υδροχόο, είναι σε μια μεγάλη πόλη, όπου θα περάσουν τη μέρα μέσα σε ένα μουσείο θαυμάζοντας τα εκθέματα και τη νύχτα ανακαλύπτοντας τα μεγαλύτερα χορευτικά club της πόλης. Αγαπούν τη μουσική και θα ταξίδευαν πολλά χιλιόμετρα για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.
Το βουνό είναι ακόμα ένας αγαπητός προορισμός των Υδροχόων, οι οποίοι απολαμβάνουν τις πεζοπορικές διαδρομές, τη συλλογή βοτάνων του βουνού και την παρατήρηση των άστρων από την κορυφή του όρους.

Ιχθύες
Οι Ιχθύες είναι ευτυχισμένοι όταν ταξιδεύουν με καράβι, κανό ή γιοτ. Εν ολίγοις, τους αρέσουν τα νερά, είτε πρόκειται για την ανοιχτή θάλασσα, είτε για έναν ορμητικό ποταμό μέσα στο δάσος. Δεν θα είχαν πρόβλημα να κάνουν κάμπινγκ, εάν εμφανιζόταν η ανάγκη, αλλά θα προτιμούσαν, αν ήταν στο χέρι τους, τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Σε κάθε περίπτωση, το καλό φαγητό είναι πρώτης προτεραιότητας, ενώ προτιμούν συνθήκες που δεν θα τους αναγκάσουν να ανταλλάξουν πολλές κουβέντες με άλλους ανθρώπους.
Οι Ιχθύες τέλος απολαμβάνουν τον αυθορμητισμό στις διακοπές και τις μονοήμερες εκδρομές με αυτοκίνητο που δεν γίνονται για κανένα άλλο λόγο, πέραν του να απολαύσουν το τοπίο του δρόμου.

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.