lefta - ΛΕΦΤΑ - ΧΡΗΜΑΤο πως αντιμετωπίζετε το χρήμα το γνωρίζετε ήδη. Μαθαίνοντας όμως πως το αντιλαμβάνεται το ζώδιό σας, θα σας λύσει πολλές απορίες, θα εξηγήσει πολλά ανεξήγητα και θα σας κάνει να μετανιώσετε που δεν γεννηθήκατε Ιούνιο, γιατί αν δεν το ξέρατε, οι περισσότεροι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι του κόσμου αυτή τη στιγμή είναι Καρκίνοι.

Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκετε, διαβάστε παρακάτω τα χαρακτηριστικά σας σε σχέση με το χρήμα και ανακαλύψτε για ποιο πράγμα φταίει το ζώδιό σας και όχι εσείς και την επόμενη φορά που θα έρθει ο λογαριασμός της πιστωτικής, παραπέμψτε τους στην ημερομηνία γέννησης.

Κριός

Η σχέση του Κριού με την πιστωτική κάρτα είναι σχέση αβυσαλλέου πάθους. Έχουν την κακή συνήθεια να κάνουν παρορμητικές αγορές  και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για εκείνους είναι να τους κάνετε δώρο μια συμβουλευτική συνεδρία με λογιστή, για να τους μάθει –επιτέλους- την αξία της αποταμίευσης.

Ταύρος

Οι Ταύροι στοχεύουν όχι μόνο στο να  βγάζουν χρήματα αλλά και στο να τα πολλαπλασιάζουν. Επιπλέον, είναι πάντα διαθέσιμοι να επενδύσουν χρήματα σε οτιδήποτε θα τους αποφέρει οικονομική ασφάλεια.

 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει πάντα στο νου το χρήμα και καραδοκεί για την επόμενη μεγάλη ευκαιρία να επενδύσει. Γι’ αυτό το λόγο, ενώ την μία μέρα θα έχει γεμάτες τσέπες, η επόμενη, είναι πολύ πιθανό να τον βρει με άδειες.

Καρκίνος

Συνηθίζουν να πληρώνουν με δόσεις -κατά κύριο λόγο- και αυτό τους κάνει να έχουν πάντα ένα ποσό στην άκρη για τις δύσκολες ώρες. Είναι ωστόσο, ανά περιόδους φειδωλοί, ενώ στο ζώδιο του Καρκίνου ανήκουν οι περισσότεροι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι.

Λέων

Ένας Λέοντας ξέρει πως να ξοδεύει, ενώ δεν θα έπρεπε, αν και τις περισσότερες φορές ξοδεύει για χάρη όσων αγαπάει ώστε να τους ευχαριστήσει, θεωρώντας κάτι τέτοιο, ακόμα και αν πρόκειται για υπερβολική σπατάλη, απόλυτα φυσικό. Και οι Λέοντες θα πρέπει να μάθουν τα οφέλη της αποταμίευσης, όπως και οι Κριοί.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος, είναι το ζώδιο που ξέρει καλά από λιτότητα και «σφιγμένο ζωνάρι», όσον αφορά στην οικονομική διαχείριση. Όταν ξοδεύουν ωστόσο ξοδεύουν για τους αγαπημένους τους παρά για τους ίδιους, ενώ είναι καλοί και στο να βρίσκουν τρόπους να βγάζουν λεφτά.

Ζυγός

Το αγαπημένο τους χόμπυ είναι να ξοδεύουν, κυρίως για διασκέδαση, αλλά όχι μόνο. Δεν διστάζουν να ψωνίζουν ό,τι τους γυαλίσει, ακόμα και αν είναι ακριβό για την τσέπη τους. Γι΄αυτό το λόγο οι πιστωτικές κάρτες συχνά χτυπάνε κόκκινο. Παρά ταύτα, τα καταφέρνουν στο να διατηρούν κάποιο είδους κομπόδεμα για την ώρα ανάγκης.

 

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός δεν κοινοποιεί ποτέ τα περιουσιακά του στοιχεία και το δυνατό του σημείο είναι η οικονομική διαχείριση. Όχι μόνο προσέχουν όσα έχουν, αλλά φροντίζουν και να τα πολλαπλασιάζουν. Ξοδεύουν μονάχα όταν είναι απαραίτητο.

Τοξότης

Οι Τοξότες αποκτούν καλύτερη σχέση με το χρήμα όσο μεγαλώνουν. Όταν είναι νεαροί, αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη διαχείρισή του, ενώ όσο ωριμάζουν μαθαίνουν να μην το σπαταλούν άσκοπα. Διατηρούν ωστόσο πάντα τη διάθεσή τους να ρισκάρουν ή ακόμα και να χρεωθούν, αν εμφανιστεί κάποια χρυσή ευκαιρία στο δρόμο τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι οι καταλληλότεροι στην οικονομική διαχείριση. Χωρίς να είναι λιτοδίαιτοι και συχνά να ξοδεύουν σημαντικά ποσά, διατηρούν πάντα αρχείο των αγορών τους και έχουν πάντα πλήρη γνώση των χρημάτων που έχουν στην τσέπη τους.

Υδροχόος

Οι πιστωτικές κάρτες φτιάχτηκαν για τους Υδροχόους που ζουν για να ξοδεύουν ασυλλόγιστα. Έχουν γνώση όμως της σπατάλης τους και αναζητούν πάντα κάποιο είδος χορηγού για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες έχουν το ταλέντο να ελκύουν το χρήμα και είναι συχνά επιρρεπείς σε κόλπα που θα τους κάνουν πολύ πλούσιους και πολύ σύντομα. Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουν ό,τι είναι αναγκαίο για να παρέχουν οικονομική ασφάλεια στους ίδιους και την οικογένειά τους.

 

clickatlife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.