Από κουνελάκι του Playboy, πιστή του Ισλάμ με μαντίλα – Δείτε φωτογραφίες πριν και του μετά

playboyKάποτε ήταν η πρώτη Μαλαισιανή στην ιστορία που κατάφερε να επιλεχθεί για να γίνει κουνελάκι του Playboy. Ήταν επίσης, το πιο διάσημο μοντέλο της Μαλαισίας.

Τα χρόνια πέρασαν και η Felixia Yeap αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνα και να αλλάξει προφίλ και εμφάνιση.

Η 28χρονη έγινε πρόσφατα ένθερμη υποστηρίκτρια του Ισλάμ και με φωτογραφίες της στα κοινωνικά δίκτυα προσπαθεί να αποποιηθεί του παρελθόντος της.

Όπως γράφει η βρετανική Mirror, η νεαρή ανακοίνωσε την πίστη της στον Μωαμεθανισμό μέσω Facebook και η υποδοχή της “είδησης” από τους χιλιάδες φίλους της, ήταν αποθεωτική.

Πλέον η ίδια λέει: “Μόνο ο Αλλάχ μπορεί να μου δώσει την ευτυχία. Δεν είμαι μόνο το σώμα και η εμφάνιση μου. Είμαι πολλά περισσότερα πράγματα και μπαίνω στον δρόμο της αναζήτησης μέσα από τη θρησκεία”.

Μεταξύ άλλων, η ίδια γράφει στο blog της: “Επί σειρά ετών πήγαινα στην Καθολική εκκλησία κάθε Κυριακή και προσπαθούσα να καταλάβω τον Χριστιανισμό. Προσπάθησα στη συνέχεια να γνωρίσω τον Βουδισμό και να υιοθετήσω διδαχές του στη ζωή μου. Ωστόσο, τώρα, με τη νέα μου θρησκεία, για πρώτη φορά στη ζωή μου η καρδιά μου είναι τόσο κοντά στον Θεό. Νοιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα”.

To πριν:

Και το μετά:

 

Ή κάπως έτσι:

Οι φωτογραφίες της που παρόμοιες δεν θα ξαναδείτε:

mirror

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.