Η Λίβερπουλ θα λάβει 90 εκ. ευρώ

ΣΟΥΑΡΕΣ  (Φωτογραφία:  Associated Press ) Η μεγάλη μεταγραφή είναι γεγονός, καθώς ο Λουίς Σουάρες θα φοράει τα επόμενα πέντε χρόνια τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός διεθνής φορ είχε συμφωνήσει, από την περασμένη εβδομάδα, με τη διάσημη ισπανική ομάδα για την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής και απέμενε η συγκατάθεση της Λίβερπουλ.

Η «Μπάρτσα» έστειλε προχθές αντιπροσωπεία της στο Λίβερπουλ για να συναντηθεί με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 90 εκατ. ευρώ!

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Σουάρες δήλωνε πιστός στη Λίβερπουλ και ξεκαθάριζε ότι το καλοκαίρι δεν πρόκειται να φύγει από το «Ανφιλντ», αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη.

Ο Ουρουγουανός διεθνής στράικερ πριν από λίγο καιρό υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους», αλλά μετά αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, καθώς θέλει ν’ αγωνιστεί σε ομάδες με μεγαλύτερες βλέψεις, ενώ, παράλληλα, θεωρεί πως μπορεί να συνεργαστεί άψογα με τον Λιονέλ Μέσι στην επίθεση των «μπλαουγκράνα».

Ο Ουρουγουανός διεθνής φορ τιμωρήθηκε από τη FIFA γιατί δάγκωσε στον ώμο τον Ιταλό αμυντικό, Τζιόρτζιο Κιελίνι, στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.

Η FIFA τιμώρησε το διεθνή επιθετικό με αποκλεισμό εννέα αγωνιστικών από την εθνική ομάδα, ημερολογιακό αποκλεισμό τεσσάρων μηνών από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο (άρα και από συλλογικό επίπεδο) και πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.