Πολύ μικρό για να αλλάξει κανείς τη χώρα, θεωρεί ο Σταύρος Θεοδωράκης το ποσοστό που έλαβε το Ποτάμι στις ευρωεκλογές, αλλά «πολύ μεγάλο για ένα κόμμα που δεν υπήρχε».

THEODWRAKHSΠολύ μικρό για να αλλάξει κανείς τη χώρα, θεωρεί ο Σταύρος Θεοδωράκης το ποσοστό που έλαβε το Ποτάμι στις ευρωεκλογές, αλλά «πολύ μεγάλο για ένα κόμμα που δεν υπήρχε».


Όπως είπε στον ΑΝΤ1, το Ποτάμι είναι ένα κόμμα από το πουθενά, χωρίς κομματικό παρελθόν και ο κόσμος του είπε «έλα εδώ».

Αναφερόμενος στη θέση που θα έχει το Ποτάμι σε ενδεχόμενο κυβερνητικό συνασπισμό στο μέλλον, σημείωσε ότι «πρέπει να είναι μία δύναμη που θα μπορεί να εγγυηθεί την κυβερνητική σταθερότητα».

«Αν έχω 5% ή 6% θα είμαι ουρά. Εάν ένας τέτοιος φορέας έχει 12% και ο κυβερνήτης (το πρώτο κόμμα) έχει 25% ή 27% θα υπάρχει ούρα; Όχι θα υπάρχει ουσιαστικά συγκυβέρνηση».

Είσοδος 5 ευρώ στο ιδρυτικό συνέδριο

Για το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματός του, το οποίο ξεκινά αύριο στο Λαύριο, γνωστοποίησε πως «όσοι θα έρθουν θα πληρώσουν… μια φιλική τιμή 5 ευρώ», διευκρινίζοντας μάλιστα πως η είσοδος θα ισχύσει και για τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς που θα παραστούν.

«Εμείς δεν έχουμε λεφτά, κάνουμε ένα συνέδριο που θα μας στοιχίσει 4 – 5 χιλιάρικα», εξήγησε. Ερωτηθείς αν στο τριήμερο συνέδριο θα υπάρξουν διαδικασίες εκλογής προέδρου, ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε «βεβαίως, αν τελικά προλάβουμε


Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού απαντώντας σε σχετική ερώτηση σχολίασε και τη συνεχιζόμενη κριτική που δέχεται από τον Λάκη Λαζόπουλο. «Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω τις εμμονές του Λαζόπουλου, δεν μπορώ να καταλάβω. Εάν αυτός ο άνθρωπος δείχνει τον Ομπάμα να το σεβαστώ, ποιον δείχνει αυτός ο άνθρωπος που λέει ότι ο Σταύρος δεν είναι σοβαρός;», αναρωτήθηκε.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.