Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του πιλότου της Formula 1, ο ιατρικός φάκελος του Μίκαελ Σουμάχερ εκλάπη και προσφέρθηκε προς πώληση σε γερμανικά, βρετανικά και γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

ΣΟΥΜΑΧΕΡ

Μήνυση για κλοπή του ιατρικού φακέλου του πρώην πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στο οποίο νοσηλεύτηκε το προηγούμενο εξάμηνο.

Η μάνατζερ του Μ. Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, προειδοποίησε ότι κάθε αγορά εγγράφων αλλά και κάθε δημοσιοποίησή τους είναι παράνομη.

Επισήμανε επιπρόσθετα ότι κάθε φορά που μέσο ενημέρωσης θα δημοσιεύει το περιεχόμενο αυτών των εγγράφων θα κατατίθεται μήνυση.

“Εδώ και μερικές μέρες, έγγραφα που έχουν κλαπεί, ο κάτοχος των οποίων ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τον ιατρικό φάκελο του Μίκαελ Σουμάχερ, προσφέρονται σε ορισμένους εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης έναντι αντιτίμου. Δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε εάν τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Αλλά το γεγονός είναι ότι τα έγγραφα είναι κλεμμένα. Η κλοπή έχει καταγγελθεί. Έχει γίνει προσφυγή στις αρμόδιες αρχές”, επισήμανε στην ανακοίνωσή της.

Μήνυση φέρεται να έχουν καταθέσει και οι δικηγόροι του Μίκαελ Σουμάχερ ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Dauphine Libere διεξάγεται έρευνα για την εξακρίβωση του τρόπου με τον οποίο αφαιρέθηκαν οι δυο πρώτες σελίδες του φακέλου.

Όπως μεταδίδει μάλιστα η Bild – Zeitung, ο “πωλητής” των εγγράφων ζητάει 48.000 ευρώ από τις εφημερίδες στις οποίες έχει απευθυνθεί.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.