ΕΚΟΥΑΔΟΡΤο Εκουαδόρ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ονδούρα, ωστόσο αντέδρασε άμεσα και εν συνεχεία με δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε τη νίκη με 2-1 και έπιασε την Ελβετία στους 3 βαθμούς στον 5ο όμιλο.

Mεγάλη νίκη για το Εκουαδόρ, το οποίο πήρε τους 3 πρώτους του βαθμούς στο Μουντιάλ 2014, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ονδούρας, κάνοντας ανατροπή με δύο γκολ του Ενέρ Βαλένσια.

Ο επιθετικός της Πατσούκα είχε σκοράρει και στην πρεμιέρα, έτσι είναι την κορυφή του πίνακα των σκόρερς με 3 γκολ μαζί με Τόμας Μίλερ, Ρόμπιν φαν Πέρσι, Άριεν Ρόμπεν και Καρίμ Μπενζεμά.

Το Εκουαδόρ έπιασε λοιπόν την Ελβετία στην 2η θέση και την τελευταία αγωνιστική παίζει με την Γαλλία, όπου ακόμη και να χάσει μπορεί να προκριθεί!

Αυτό θα γίνει αν η Ονδούρα νικήσει την Ελβετία (σε περίπτωση που υπερισχύει στην τριπλή ισοβαθμία), ενώ για να έχει η Ονδούρα ελπίδες για πρόκριση στην τριπλή ισοβαθμία θα πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε με 2 γκολ διαφορά τους Ελβετούς.

 

 

Γήπεδο: “Αρένα ντα Μπαϊσάντα”

ΟΝΔΟΥΡΑ: Βαγιαδάρες, Μπεκέλες, Μπερνάρντες, Μέινορ Φιγκερόα, Ισαγκίρε (46′ Χουάν Κάρλος Γκαρσία), Γκαρίδο (71′ Μάριο Μαρτίνες), Κλάρος, Μπόνιεκ Γκαρσία (82′ Μάρβιν Τσάβες), Εσπινόσα, Κόστλι, Μπένγκτσον.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Αλεσάντερ Ντομίνγκες, Παρέδες, Γκουάγκουα, Εράσο, Βάλτερ Αγιοβί, Μίντα (82′ Γρουέσο), Νομπόα, Αντόνιο Βαλένσια, Χέφερσον Μοντέρο, Ενέρ Βαλένσια, Καϊσέδο (82′ Έντισον Μέντες).

 

Γκολ: 31′ Κόστλι / 34′ και 65′ Ενέρ Βαλένσια

Κάρτες: 7′ Μπερνάρντες, 45’+3 Μπένγκτσον, 57′ Αντόνιο Βαλένσια, 72′ Ενέρ Βαλένσια, 80′ Χέφερσον Μοντέρο

contra

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.