Νέο εύρημα «μαμούθ»

ναρκωτικα - Το νέο εύρημα «μαμούθ» θεωρείται ότι σχετίζεται με την υπόθεση που βγήκε στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ ) Σχεδόν ενας τόνος ηρωίνης βρέθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε επιχείρηση λιμενικών σε αποθήκη στο Κορωπί Αττικής και συγκεκριμένα στην περιοχή Λαμπρικά. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν 986 κιλά ηρωίνης.

Το εύρημα θεωρείται ότι συνδέεται με την υπόθεση που είχε βγει στη δημοσιότητα την περασμένη Παρασκευή.

Οπως ανέφεραν στελέχη του Λιμενικού η υπόθεση αυτή αποτελεί συνέχεια εκείνης με τον εντοπισμό πριν από περίπου μια εβδομάδα πάνω του ενός τόνου ηρωίνης σε άλλη αποθήκη στο Κορωπί, για την οποία έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος εφοπλιστής.

Όλα τα ναρκωτικά φέρεται να είχαν μεταφερθεί στην Ελλάδα με φορτηγό πλοίο που βρίσκονταν εδώ και καιρό στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας και είχε μπει στο στόχαστρο του Λιμενικού.

Το συγκεκριμένο πλοίο μπλοκαρίστηκε το βράδυ του Σαββάτου και μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού συνελήφθησαν τα 10 μέλη του πληρώματος και άλλα τέσσερα άτομα που φέρονται ως στελέχη της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες λιμενικοί και αστυνομικοί είχαν κάνει έρευνα σε αποθήκη στο Κορωπί κοντά σε εκείνη που είχαν βρεθεί τα ναρκωτικά και όπως ανέφεραν πληροφορίες σκόπευε να νοικιάσει ο εφοπλιστής.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.