Ο σύζυγος της κατηγορουμένης για την υπόθεση της ηρωίνης ανάμεσα στα ονόματα

λιστα ΛΑΓΚΑΡΝΤΘησαυρός, χωρίς τέλος αποδεικνύεται η περίφημη λίστα Λαγκάρντ, η οποία ελέγχεται αυτή την περίοδο με ταχύτατους ρυθμούς, όπως δεν συνέβη επί τέσσερα χρόνια.

Το Βήμα αποκαλύπτει ότι η λίστα καταθέσεων στην τράπεζα HSBC είχε έναν απρόσμενο καταθέτη, ο οποίος δεν υπάρχει πια.

Πρόκειται για τον Νίκο Σταματιάδη, σύζυγο κατηγορουμένης, η οποία εμπλέκεται στη διακίνηση του 1,1 τόνου ηρωίνης.

Το τραγικό είναι ότι η διεύθυνση του εκλιπόντος πλέον επιχειρηματία, όπως ακριβώς δηλώνεται στη λίστα, είναι ακριβώς η βίλα της Φιλοθέης, εκεί όπου βρέθηκε η τεράστια ποσότητα της ηρωίνης και όπου ήταν και το πατρικό της πρώην συζύγου του εφοπλιστή Γιαννουσάκη, κόρη του εκλιπόντος της λίστας, επίσης κατηγορουμένης για την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το αρχείο ο εκλιπών καταγόταν από τη Χάλκη και δήλωνε ως δεύτερη διεύθυνσή του μια θυρίδα στην τράπεζα Μίντλαντ στην οδό Σέκερη στο Κολωνάκι. Δηλώνεται, πάντως και ως τόπος εγκατάστασης η Ανατολική Αττική, εκεί όπου ήταν το παρασκευαστήριο στο Κορωπί.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αναφέρεται το Κορωπί, αλλά γενικά η περιοχή «Ανατολική Αττική».

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανοίχτηκε στις 13 Ιουνίου 1997 και η τελευταία ενημέρωσή του στις 2 Μαίου 2002.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος οι οικονομικοί εισαγγελείς Παναγιώτης Αθανασίου και Γαληνός Μπρης έδωσαν εντολή να ελεγχθεί αυτοτελώς ο λογαριασμός, που σήμερα είναι μηδενικός, να εντοπιστούν και οι άλλοι λογαριασμοί.

Παπαδάκου Γιάννα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.